Legegulve

Leg og tumlen bliver væsentligt sjovere, mere behageligt og med mindre risiko for at slå sig, når det foregår på et legegulv i skum. Se vores udvalg af legegulve til de mindste her på Bilka.dk.

Legegulv til leg og tumlen

Det kan gå vildt for sig, når ungerne tumler og leger, og skrammer og mindre skader er nogle gange, hvad der sker. Heldigvis kan risikoen for de største uheld mindskes ved at investere i et legegulv. Et legegulv er, som det fremgår af navnet, et gulv, der kan bruges til at lege på. Legegulvet består typisk af skum eller et andet stødabsorberende materiale, der dermed gør det ideelt at lege på. Det er, alt andet lige, også væsentligt sjovere og mere behageligt. Når legen foregår på et flisegulv, kan det være koldt, eller et trægulv, hvor det kan være noget hårdt. Et legegulv kaldes også et legetæppe – hvad det skal kaldes, afhænger naturligvis af størrelsen.

  • Undgå store uheld som følge af leg og tumlen rundt
  • Blødt og stødabsorberende
  • Mere behageligt og komfortabelt end for eksempel et flisegulv

 

Find det perfekte legegulv eller -tæppe til fremtidige hygge-, lege- og tumlestunder her på Bilka.dk, og bestil det hjem online i dag.

 

Hvilket legegulv skal jeg vælge?

Der er flere forskellige typer af legegulve at vælge imellem. Er du i tvivl om, hvilket et det skal være? Det handler naturligvis først og fremmest om, hvor stort et legegulv, dit hjem tillader, at du vælger. Er pladsen trang, sætter det selvfølgelig sine begrænsninger. Men husk samtidig at have for øje, at jo større et legegulv (eller legetæppe) du vælger, jo mere plads er der at boltre sig på – og jo sjovere bliver det for dit barn. Herudover skal du tage stilling til, hvilken type af legegulv eller -tæppe, du skal vælge. Nogle varianter af legegulv kan nemlig findes med forskellige aktivitetsdele til, og bidrager yderligere til underholdningen og ikke mindst til stimulering samt udvikling af barnets sanser. Er det i stedet et decideret aktivitetstæppe, der skal til, kan du se vores udvalg af aktivitetstæpper her.

 

Køb et legegulv på Bilka.dk i dag

Se også vores store og brede udvalg af alt andet legetøj til babyer og tumlinger (mindre børn i alderen 1 til 3 år). Vi tilbyder ubegrænset returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Foruden legegulve, aktivitetstæppe og legetøj til babyer, finder du hos os også alt andet, du har brug for. Vi har nemlig et kæmpe vareudvalg!