VIND EN EL-BIL FRA VOLKSWAGEN

Som Bilka Plus medlem modtager du markedsføring, og du kan deltage i konkurrencen om en spritny el-bil.

Sådan deltager du i konkurrencen:

  • Download Bilka Plus appen til din smartphone og tilknyt dit betalingskort i appen
  • Ved at tilmelde dig Bilka Plus giver du samtykke til markedsføring
  • Lav et køb i dit Bilka Hypermarked i konkurrenceperioden d. 27. august til 9. september 2021
  • Er du allerede Bilka Plus medlem deltager du automatisk i konkurrencen ved at foretage et køb i dit Bilka Hypermarked i konkurrenceperioden
  • Vi trækker den heldige vinder i uge 37

Vinderen kontaktes direkte på e-mail og har fra modtagelse af e-mail tre uger til at besvare e-mailen, ellers går præmien videre til næste heldige kunde.

Vi ønsker held & lykke til alle Bilka Plus medlemmer!

Konkurrencen gælder ikke køb foretaget på BilkaToGo, Bilka.dk og Bilka Mad ud af huset og præmien ikke kan ombyttes til kontanter. Man deltager kun én gang i konkurrencen per Bilka Plus medlem, uanset antal køb eller beløbsstørrelse på køb foretaget i perioden. Du skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen. Ansatte i Salling Group og medlemmer af
deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

BLIV MEDLEM AF BILKA PLUS, MODTAG MARKEDSFØRING OG FÅ MULIGHED FOR AT VINDE EN EL-BIL FRA VOLKSWAGEN

LÆS DISSE KONKURRENCEBETINGELSER GRUNDIGT IGENNEM, DA DE INDEHOLDER VIGTIGE OPLYSNINGER.

Ved deltagelse i Konkurrencen accepterer du disse konkurrencebetingelser.
 

Hvad kan du vinde?

Bilka (Salling Group A/S, CVR nr. 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand) gør det i samarbejde med Volkswagen (Skandinavisk Motor Co. A/S, CVR nr. 70515113, Park Allé 355, 2605 Brøndby), muligt at vinde én Volkswagen ID.3, i hvid, til en værdi af 254.990 kr.

 

ID.3 150 hk Performance. Forbrug: 151 Wh/km. Rækkevidde: 347 km. Grøn ejerafgift kr. 330. Forbrug kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

ID.3

5 år/100.000 km Service- og Reparationsabonnement

18" stålfælge med hjulkapsler

50-kW DC opladning

Navigation Discover Pro m. 10" Touchskærm

Climatronic Klimaanlæg 1 zone

LED forlygter m. LED dagskørelys

LED baglygter

Ambientebelysning i 10 farver

Mobiltelefonforberedelse Comfort med induktiv opladning

Adaptiv fartpilot m. Stop and Go funktion
 

Gevinstafgift og registreringsafgift er betalt, så du skal hverken betale indkomstskat eller registreringsafgift af bilen.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Præmien vil ikke blive udleveret til en vinder såfremt personen i besiddelse af præmien vil overtræde lovgivningen.

Når vinderen har modtaget bilen, er det vinderens eget ansvar at betale vægtafgift, forsikring og de daglige omkostninger ved at have bil. Herefter har Salling Group ikke mere med bilen og omkostningerne hertil at gøre. Henvendelser vedrørende reklamationer, garantier og andre forhold vedrørende bilen skal ske til Volkswagen.


Hvordan deltager man i konkurrencen?

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig Bilka Plus og registrere dit betalingskort samt foretage et køb i perioden 27. august til og med 9. september 2021. Når du tilmelder dig Bilka Plus samtykker du til at modtage markedsføring.

Købet gælder kun ved køb foretaget i Bilka varehuse, og dermed ikke køb på BilkaToGo, Bilka.dk og Bilka Mad ud af huset. Hvis du allerede er tilmeldt Bilka Plus og har registreret et betalingskort, deltager du automatisk, hvis du foretager et køb i perioden. Man deltager kun én gang i konkurrencen per Bilka Plus medlem, også selvom man handler flere gange i perioden.  Der er ikke nogen minimumsgrænse for købet.

Tilmeldinger modtaget efter sidste tilmeldingsfrist, og køb efter periodens udløb vil ikke komme i betragtning. Det er alene Bilka, der afgør om en tilmelding eller et køb, er modtaget rettidigt og kan godkendes. Det er deltagerens eget ansvar, at tilmeldingen og købet kommer rettidigt frem. Bilka kan ikke holdes ansvarlig for problemer med tilmelding eller køb.

Du kan læse mere om Bilka Plus her

 

Hvem kan deltage?

Man skal være over 18 år for at kunne deltage i konkurrencen. Bilka forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vinderen og frasortere deltagere under 18 år.

Ansatte i Salling Group og deres husstande må ikke deltage i konkurrencen. Vi forbeholder os retten til at trække præmien tilbage, hvis dette opdages. Ansatte hos Volkswagen og dens husstand må heller ikke deltage i konkurrencen, hvor samarbejdspartneren er sponsor.

 

Hvordan trækkes vinderen?

Lodtrækning foregår ved en simpel digital lodtrækning blandt alle Bilka Plus medlemmer, med et registreret betalingskort, der har fortaget et køb i den gældende periode.

Herefter kontaktes konkurrencevinderen på mail i perioden d. 13. til 17. september 2021. Her aftales hvor og hvornår præmien kan afhentes.

Bilka forbeholder sig ret til at offentliggøre navnet på vinderens lokale varehus.

Præmier, der ikke er afhentet 3 uger efter de er vundet, forbliver Bilkas ejendom. I forbindelse med afhentning af præmier kan Bilka kræve fremvisning af gyldig billedlegitimation som pas eller kørekort.


Generelle vilkår:

Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Konkurrencer har til formål at være underholdende samt at markedsføre Bilka og Volkswagen. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Bilka.

Ved deltagelse i en konkurrence eller event hos Bilka er man indforstået med konkurrencereglerne.

Bilka forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. Bilkas afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

Evt. klager over konkurrencer skal rettes til Bilka Kundesupport her.

Denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med disse konkurrencebetingelser eller Konkurrencen, skal indbringes for Danmarks Domstole eller et relevant og kompetent klagenævn.
 

Behandling af personoplysninger:

Vinderen af konkurrencen vil blive kontaktet på mail for yderligere oplysninger med henblik på udlevering af præmien.

Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger som Bilka Plus medlem her