Prøv Mallorca vin fra spansk ø-paradis

Du kender måske bedst Mallorca fra din ferie? Men på den spanske ferieø i Middelhavet kan du også opleve et flot landskab af Mallorca vin. Skyl ganen med en rigtig Middelhavsvin på Bilka.dk. Tag et kig på vores udvalg af Mallorca vine herunder.

Derfor er Mallorca vin værd at nyde

Mallorca er meget mere end bare en populær turistdestination. Den flotte middelhavsø gemmer også på flotte vinmarker og lange traditioner for dyrkning af vin. Her kan du opleve skøn Mallorca vin - især rødvin er værd at prøve. Er Mallorca vine noget for dig? Du kan opleve en flamboyant vin med rig middelshavskarakter. Du kan overveje vin fra Mallorca, hvis du er på jagt efter:

  • Bløde og lette vine
  • Lysere rødvine med høj
  • Frugtige smagsnuancer

Det varmere klima giver fantastiske forhold for vindyrkning. Den primære druesort er Manto Negro, som du nemt kan have svært ved at finde andre steder. Mallorca vine har tendens til at være en blanding af Manto Negro og andre druer som Callet, der kan tilføje ekstra struktur i smagen. Du bør generelt nyde din Mallorca vin ung, såfremt den er lavet på Manto Negro.

Smag på Mallorca vine og andre spanske vine

Du kan både få Mallorca vin, der kan have stærke noter af områdets terroir, samt begyndervenlige vine, der har en bredere international appel. Begrebet “terroir” har du måske tidligere stødt på, hvis du har søgt efter vin. Det er en fransk betegnelse for vinens evne til at levere en lokal og karakteristisk aroma. Dette er en kombination af det lokale klima, jordbund, højde, skråninger og afstand til vandet. 

Mallorca vin kan godt være svær at få fingrene i, da meget ikke bliver eksporteret. Hold derfor øje her på siden, og gør et godt kup med vin fra Mallorca. Du er også velkommen til at gå på opdagelse i vores udvalg af spanske vine. Her kan vi blandt andet anbefale Rioja vin, der er kendt for at lave nogle af de bedste vine fra Spanien. Udforsk Bilka.dk’s vinunivers - Vi har et stort udvalg af vin til stærke priser.