Rødvin

Når du skal købe rødvin online

Vores udvalg af rødvine spænder bredt, og har du brug for mere information om de forskellige rødvine, kan du ved hver vin læse mere om vinens smagsnuance og finde ud af, om rødvinen eksempelvis er blød, frugtagtig eller kraftig og krydret. Er du på udkig efter rødvin, som passer godt til en bestemt type mad, så kan du også læse mere om det ved hver enkelt rødvin.

Se her vores udvalg af de populære Amarone vine.

 

140 produkter
Sydafrika - Western Cape
119 kr. 197,69 kr.
Frankrig - Lussac-Saint-Émilion AOC, Bordeaux
95 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.
Spanien - Yecla DO
29 kr. /fl. 44 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Fås kun online
Australien - Barossa Valley & McLaren Vale
49 kr. /fl. 89 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Spanien - Vino de la Tierra de Castilla
39 kr. /fl. 54 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Fås kun online
Chile - Valle de Colchagua
98/100 af James Suckling
199 kr. /fl. 446 kr.
Frankrig - Montagne-Saint-Émilion AOC, Bordeaux
95 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.
Fås kun online
Chile - Valle del Maipo, Valle Central
59 kr. /fl. 99 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Fås kun online
New Zealand - Central Otago, South Island
99 kr. /fl. 199 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Hautes Côtes de Nuits, Burgundy
79 kr. /fl. 130 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Pomerol AOC, Bordeaux
91/100 af James Suckling (årgang 2011)
129 kr. /fl. 274,67 kr.
Italien - Langhe DOC, Piemonte
59 kr. /fl. 99 kr.
Sælges á 6.0 fl.

God rødvin højner den gode madoplevelse

Hvis du har brugt penge på at købe et lækkert, dyrt stykke kød, kan det også godt betale sig at give lidt ekstra penge for den tilhørende rødvin. Når det kommer til rødvin, er der nemlig en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Og den perfekte vin er netop det, der løfter et måltid til nye højder.

Når det så er sagt, findes der også masser af skønne hverdagsvine i lavere prisklasser. Om du skal gå efter en vin til 50 kr. eller til 150 kr. kommer helt an på anledningen. På Bilka.dk har vi vine i alle prislag, og køber du din rødvin her, får du mange gode fordele:

  • Et stort udvalg af gode rødvine
  • Dybdegående information om hver enkelt vin på deres produktside
  • Slip for at bære de tunge flasker hjem – vi leverer direkte til din hoveddør

Har du inviteret dine venner over til en storslået treretters menu? Så kan du med fordel sammensætte en tilhørende vinmenu med rødvin, en hvidvin og dessertvin, som er afstemt til middagens smagspalet. Og hvorfor ikke afslutte gildet med en skøn mousserende vin? Det hele finder du på Bilka.dk.

Hvordan finder du den rigtige rødvin?

Der findes et utal af rødvine fra forskellige lande, af forskellige druesorter og forskellige årgange. Så hvordan er det nu lige, at du vælger den helt rigtige flaske? Hvis du er en af de mange, som ikke helt har styr på rødvinens mystiske verden, så læs vores gode råd herunder:

  • Stol på dine smagsløg: Måske har du smagt en vin af en særlig drue, som du virkelig godt kunne lide. Så kan det være en god idé at prøve en anden vin af samme drue.
  • Stol på etiketten: I vores onlineshop finder du altid udførlig information om alle vores vine – og det er information, som er skrevet af folk, der ved, hvad de taler om. Hvis der står, at en vin er frugtig og, fyldig, eller at den passer perfekt til oksekød, kan du altså roligt stole på, at dette er rigtigt.
  • Behandl din vin korrekt: Når du har fået bestilt den rigtige vin, så sørg for, at den opbevares køligt og i skygge. Den optimale serveringstemperatur for rødvin er 14-18 grader.

Køb rødvin på Bilka.dk

På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg – også når det gælder god rødvin. Bestil i dag, så sørger vi for levering – direkte til din bopæl.