Mousserende vin

En mousserende vin bliver ofte severet ved en festlig lejlighed. Mousserende vine kan bruges til både mad og som til aperitif.

Boblerne i en kvalitets mousserende vin, stammer oftest fra andengæringen i flasken - også kaldt champagne metoden. Det korrekte navn for denne metode er dog Méthode Classique, hvilket også vil fremgå af etiketten. De billigere mousserende vine, har gæret 1 gang og herefter tilsat kulsyre, som vi kender det fra andre drikkevarer såsom danskvand og sodavand.

125 produkter
Fås kun online
Frankrig - 12% - 75cl
549 kr.
Frankrig - Champagne AOC
1.068,75 kr. 1.425 kr.
Frankrig - Champagne AOC
336,75 kr./æske 449 kr.
Sælges á 3 æsker
Frankrig - Champagne AOC
5 Glas af Politiken
228,65 kr.
Frankrig - Champagne AOC
148,75 kr./fl.
Sælges á 6 fl.
Frankrig - Champagne AOC
279,65 kr.
Frankrig - Champagne AOC
253,30 kr. 298 kr.
Frankrig - Champagne AOC
279,65 kr.
Frankrig - Champagne AOC
276,25 kr.
Frankrig - Champagne AOC
253,30 kr. 298 kr.
Frankrig - Champagne AOC
228,65 kr.
Frankrig - Champagne AOC
279,65 kr.

Forskellige varianter af mousserende vin

En mousserende vin kan fås i flere i varianter. De mest kendte er dog disse:

- Cava fra Spanien - de fleste kommer fra distriktet Katalonien, der ligger omkring Barcelona.
- Prosecco fra Italien - dette er den bedst sælgende mousserende vin i verden. Ens for Prosecco vine er, at de bliver andengæret i en tank, under højt tryk.
- Champagne fra Frankrig - Champagne er et distrikt omkring Reims, øst for Paris. Navnet champagne må kun bruges på vin fra Champagne området, og på vin der er lavet på én bestemt måde; méthode classique.
- Crémant fra Frankrig - denne mousserende vin bliver produceret på samme måde som champagne.

Tilpas udvalget
×
Land
Område
Druesort
Smagstype
Anbefales til
Anmeldt
Gaveæske
Kampagne
Lagerstatus
Pris (kr)
Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies