Mousserende vin

En mousserende vin bliver ofte severet ved en festlig lejlighed. Mousserende vine kan bruges til både mad og som til aperitif.

Boblerne i en kvalitets mousserende vin, stammer oftest fra andengæringen i flasken - også kaldt champagne metoden. Det korrekte navn for denne metode er dog Méthode Classique, hvilket også vil fremgå af etiketten. De billigere mousserende vine, har gæret 1 gang og herefter tilsat kulsyre, som vi kender det fra andre drikkevarer såsom danskvand og sodavand.

 

122 produkter
Frankrig - Champagne AOC
175 kr. /fl. 199 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Champagne AOC
175 kr. /fl. 199 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Champagne AOC
319 kr. /fl. 349 kr.
Frankrig - Alsace AOC
99 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Champagne AOC
280 kr. /fl.
Spanien - DO Cava, Penedes, Cataluña
55 kr. /fl. 65 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Australien - South Australia
44,50 kr. /fl. 75 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Fås kun online
Frankrig - 12% - 75cl
92 point i Wine Enthusiast
813 kr.
Sydafrika - Western Cape
54,50 kr. /fl. 95 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Spanien - DO Empordà, Cataluña
79 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Beaune, Bourgogne
129 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.
Fås kun online
Frankrig - 12% - 75cl
402 kr.