Mousserende vin

En mousserende vin bliver ofte severet ved en festlig lejlighed. Mousserende vine kan bruges til både mad og som til aperitif.

Boblerne i en kvalitets mousserende vin, stammer oftest fra andengæringen i flasken - også kaldt champagne metoden. Det korrekte navn for denne metode er dog Méthode Classique, hvilket også vil fremgå af etiketten. De billigere mousserende vine, har gæret 1 gang og herefter tilsat kulsyre, som vi kender det fra andre drikkevarer såsom danskvand og sodavand.

 

117 produkter
Fås kun online
1.299 kr. 1.535 kr.
Frankrig - Champagne AOC
319 kr. /fl. 349 kr.
Frankrig - Champagne AOC
169 kr. /fl. 199 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Chile - Valle Central
45 kr. /fl. 95 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Østrig - Krems, Niederösterreich
75 kr. /fl. 115 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Crémant de Bordeaux AOP
69 kr. /fl. 95 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Australien - Eden Valley
Sølv til The Global Sparkling Masters 2017 (årgang 2014)
74,50 kr. /fl. 149 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Champagne AOC
285 kr. /fl. 335 kr.
Frankrig - Champagne AOC
169 kr. /fl. 199 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Fås kun online
Frankrig - 12% - 75cl
93/100 i Wine Spectator
92/100 af James Suckling
92/100 i Wine Enthusiast
91/100 i Wine & Spirits
90/100 af Antonio Galloni
315 kr. 375 kr.
Fås kun online
Frankrig - 12% - 75cl
92 point i Wine Enthusiast
695 kr.
Frankrig - Alsace AOC
74,50 kr. /fl. 99 kr.
Sælges á 6.0 fl.