Mousserende vin

En mousserende vin bliver ofte severet ved en festlig lejlighed. Mousserende vine kan bruges til både mad og som til aperitif.

Boblerne i en kvalitets mousserende vin, stammer oftest fra andengæringen i flasken - også kaldt champagne metoden. Det korrekte navn for denne metode er dog Méthode Classique, hvilket også vil fremgå af etiketten. De billigere mousserende vine, har gæret 1 gang og herefter tilsat kulsyre, som vi kender det fra andre drikkevarer såsom danskvand og sodavand.

 

106 produkter
Spanien - DO Cava, Penedes, Cataluña
59 kr. /fl. 65 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Østrig - Krems, Niederösterreich
79 kr. /fl. 115 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Champagne
5 stjerner Magasinet Status
269 kr. /fl. 329 kr.
Argentina - Mendoza
39 kr. /fl. 85 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Champagne AOC
199 kr. /fl. 335 kr.
Spanien - Cava DO, Penedes, Cataluña
59 kr. /fl. 65 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Fås kun online
2.185,60 kr. 2.732 kr.
Fås kun online
Frankrig - 12% - 75cl
92 point i Wine Enthusiast
806 kr.
Australien - South Australia
44,50 kr. /fl. 75 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Fås kun online
Frankrig - 12% - 75cl
446 kr.
Italien - Lombardiet
139 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.
Fås kun online
Frankrig - 12% - 75cl
92/100 af James Suckling
91/100 i Wine & Spirits
91/100 i Wine Spectator
90/100 af Antonio Galloni
90/100 i Wine Enthusiast
463 kr.