Mousserende vin

En mousserende vin bliver ofte severet ved en festlig lejlighed. Mousserende vine kan bruges til både mad og som til aperitif.

Boblerne i en kvalitets mousserende vin, stammer oftest fra andengæringen i flasken - også kaldt champagne metoden. Det korrekte navn for denne metode er dog Méthode Classique, hvilket også vil fremgå af etiketten. De billigere mousserende vine, har gæret 1 gang og herefter tilsat kulsyre, som vi kender det fra andre drikkevarer såsom danskvand og sodavand.

 

122 produkter
Frankrig - Champagne AOC - 150 cl
1.087,50 kr. /æske 1.450 kr.
Frankrig - Champagne AOC
248 kr. /fl. 298 kr.
Frankrig - Champagne AOC
149 kr. /fl. 199 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Champagne AOC
285 kr. /fl. 335 kr.
Frankrig - Champagne AOC
149 kr. /fl. 199 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Australien - South Australia
75 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.
Frankrig - Alsace AOC
99 kr. /fl.
Sælges á 6.0 fl.
Fås kun online
Frankrig - 12% - 75cl
92 point i Wine Enthusiast
813 kr.
Frankrig - Champagne AOC
280 kr. /fl.
Italien - Prosecco DOC, Veneto
50 kr. /fl. 60 kr.
Sælges á 6.0 fl.
Fås kun online
Frankrig - 12.5% - 75cl
449 kr.
Fås kun online
Spanien - Cava DO, Penedès
275 kr. /æske