Carmenéré

Grøn peber, mørke bær og krydderier

I det 1800. århundrede blev Carmenéré druen bredt plantet i den franske region Bordeaux, men overlevede desværre ikke den store invasion af vinlus. Derfor er der i dag kun en meget lille mængde tilbage af Carmenéré druen.

Til gengæld har Carmenéré fået godt fat i landet Chile, hvor den anses som den nationale drue og skaber skønne vine, såsom Botalcura Gran Reserva Maule Valley Carmenere. En god Carmenère kan med sin modne frugt have afrundet fylde og en lang smag med elegance.

Carmenéré indgår også i den populære blanding med Cabernet Sauvignon og Merlot, herunder Premier Family Carmenere Cabernet Sauvignon.

Frankrig   Oprindelse Bordeaux, Frankrig.

 

 

Artiklen er udlånt fra Vivino

Du kan hjælpe andre kunder, når du fortæller om dine erfaringer og oplevelser med produktet. Vær den første til at skrive en anmeldelse