Le Arche Amarone della Valpolicella

På lager online
x 6 fl.

Se lagerstatus i varehus

Vælg varehus

Le Arche Amarone della Valpolicella

Druerne tørres mindst fire måneder, således at 40 % af vægten forsvinder og sukkerindholdet bliver mere koncentreret. Det er en kraftig koncentreret vin med smag af brombær og moreller med kraftige krydderinoter og et strejf af kandiseret citrusfrugt. Tanninerne er velintegrede og i den lange eftersmag er der noter af både chokolade og kaffe. Vinen er lagret 18 måneder på fransk eg. Nyd den ved 16-18°C.

Om vingården

I det nordøstlige hjørne af Italien ligger regionen Veneto, hvor Le Arche er placeret – kendt for navne som Amarone, Ripasso og Valpolicella. Le Arche udtrykker netop essensen af den kvalitet, der har gjort dette nordøstlige hjørne af Italien til et af danskernes foretrukne vinområder.  Med en bred palette af vine byder Le Arche på en række spændende vinøse oplevelser forbundet med stolte traditioner. Disse traditioner forenes løbende med anvendelsen af ny teknologi, der skal sikre den konstant høje standard af klassiske og stilrene vine. God frugt, koncentration og fylde er blot tre af mange superlativer, som opleves ved nydelsen af et glas fra Le Arche. 


Varenummer 100212778
ID 000000085475400010-EA
Druesort
  • Andre druesorter
Vinproducent
  • Le Arche
Land - Vin
  • Italien
Vintype
  • Rødvin
Indeholder sulfitter og svovldioxid
  • Ja
Indhold pr. flaske
  • 75 cl
Bemærkninger
Klassifikation
  • DOCG
Sammensæt selv din vingave

Ny etiket eller forkert vin ? af 
Mon Jan 09 19:30:31 CET 2017
Var lidt skuffende at vi fik en anden Le Arche end den afbillede, kender Le Arche godt og troede at vi fik den Le Arche, der var billede af og ikke en anden Le Arche

Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig