Wolf Blass

Chardonnay Pinot Noir extra dry

Denne klassiske champagneblanding i kombination med en 2.-gæring i tryktank (Charmatmetoden) resulterer i en ...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Denne klassiske champagneblanding i kombination med en 2.-gæring i tryktank (Charmatmetoden) resulterer i en tør, rig og fyldig mousserende vin. Chardonnay-druen tilføjer både citrus og fedme, men fedmen bliver holdt i skak af Pinot Noir druens syre. Vinen har en frisk aroma og smag af citrusfrugt med svage noter af jordbær og en sprød eftersmag. Nyd den ved 8-10°C som aperitif eller til fisk, skaldyr, sushi og lyst fjerkræ.

Om producenten


I 1966 grundlagde Wolfgang Blass ’Wolf Blass’ i et lille metalskur i australske Barossa Valley. Siden er firmaet vokset til at være en af Australiens mest succesfulde vingårde, der tilbyder et stort udvalg af skønne vine. Wolfgang Blass´ motto er, at vin er til for at blive drukket og nydt og ikke gemt væk i kælderen.
Se mere