Martini

Rosso

Italien - Piemonte
Den første Martini Rosso blev markedsført i 1863 og var den allerførste vermouth fra den senere så verdensken...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Den første Martini Rosso blev markedsført i 1863 og var den allerførste vermouth fra den senere så verdenskendte virksomhed, der med et af sine produkter har givet navn til den klassiske Dry Martini med gin – shaken, not stirred, som James Bond foretrækker den. Martini Rosso har gået sin sejrsgang over hele kloden og er produceret af vin tilsat mange krydderurter og krydderier. Opskriften er en velbevaret hemmelighed, men vi kan afsløre at oregano og bynke er en del af opskriften. Nyd den iskold.

Om producenten


Martini stammer fra den lille by Pessione i Torino, Italien, hvor den første gang blev produceret i 1863. Den produceres stadig i de oprindelige bygninger efter den originale opskrift. Grundingrediensen i de fleste Martini varianter er en tør hvidvin fremstillet af nøje udvalgte druer. Vinen tilsættes lidt neutral alkohol samt urteudtræk af blade, blomster, frø og rødder fra 89 forskellige planter. Sådan laver man en verdensomspændende succes.
Se mere