BLACK FRIDAY   

Jim Beam Devil's Cut Bourbon

Få på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Jim Beam Devil's Cut Bourbon

Alkohol: 45%
Indhold: 70 cl
Land: USA
 
Jim Beam Devil's Cut har en mørk gylden kobber farve. Aromaerne er intense af egetræsfade med lette krydrede strejf. Smagen er ligeledes intens, men også meget velbalanceret af de kendetegnende egetræsnoter samt lette søde antydninger af vanilje. 
Når en Bourbon lagres, tabes en del af spiritussen i fadet på grund af fordampningen - kaldet "angel's share (englenes del)". Efter lagringen, bliver bourbonen taget af fadet, og en bestemt del af whiskyen fanges i træet på hvert eneste fad. Dette kaldes "devil's cut (djævlenes del).
For at gøre Jim Beam Devil's Cut til en ekstraordinær oplevelse, har Jim Beam udviklet en proprietær proces, som faktisk hiver de rige whisky væsker, der har sat sig i fadets træ ud efter fadene er tømt. Jim Beam holder denne fad ekstrakt indtil de udvikler den god balance af bourbon noter, dette bliver til sidst blended med en ekstra-lagret bourbon. Resultatet er en robust, premium bourbon med dyb farve, aroma og karakter.

Varenummer 100263668
ID 000000009000126635-EA
Type
  • Whisky
Alkoholprocent
  • 45 %
Indhold pr. flaske
  • 70 cl
Gaveæske
  • NO
Bemærkninger
Land
  • USA
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig