Caol Ila Distillers Edt. 2017 Islay Single Malt

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Caol Ila Distillers Edt. 2017 Islay Single Malt

Alkohol: 43 %
Indhold: 70cl.
Land: Skotland
 
Caol Ila blev grundlagt på den nordlige del af Islay i 1846 af Hector Henderson. Destilleriet ligger næsten gemt i det barske landskab midt imellem stejle klipper og det oprørte hav i nærheden af Port Askaig og i frodige omgivelser, med udsigt over bugten og Paps på det sydlige Jura.
 
Caol Ila Distillers Edition er en særlig udgave af Caol Ila som udkommer årligt. Her er altid tale om en whisky hvor man ved, at destilleriet er gået lige et skridt længere af hensyn til produktets kvalitet.
 
Caol Ila Distillers Edition er dobbeltmodnet i nøje udvalgte Moscatel træfade. Moscatels intense smag og fylde komplementerer Caol Ilas karakteristiske klare, røgede toner med en dybere, fyldig frugt og en kompleks sødme. Næsen er vidunderlig koncentreret, og den byder på de klassiske toner af røg, tørv og smagsfyldig frugt, samt krydret og velduftende.
 
Smagen giver først et anslag af sødme og malt som hurtigt erstattes med tørvet røg og intense klare, sprøde facetter. Caol Ila signatur af bålrøg er til stede og føres til nye højder. Det samlede indtryk er en smukt afbalanceret og kompleks smag, som elegant udvikler sig med strejf af kanel. Eftersmagen er lang, rund, robust og med mange lag.

Varenummer 100314349
ID 000000009000203386-EA
Indhold pr. flaske
  • 70 cl
Type
  • Whisky
Alkoholprocent
  • 43 %
Gaveæske
  • NO
Bemærkninger
Land
  • Skotland
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig