BLACK FRIDAY   

Baron Otard VSOP Cognac

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Baron Otard VSOP Cognac

Alkohol:40%
Indhold: 70 cl.
Land: Frankrig
 
Baron Otards cognacer er kendt for deres karakter og elegante stil. De giver blødhed, balance, en lang efter- og blomstersmag, specielt på grund af deres lange ældning i de fineste kældre. Men også fordi Baron Otards kældermester er særligt omhyggelig i processen, hvor der skal vælges de allerbedste cognac, inden han lægger dem ned for at lagre i Chateaus kældre.
 
Baron Otard VSOP er en elegant cognac, som kommer med en rund smag, fantastisk finesse og en god eftersmag. Duften er rig på blomster dufte, underbygget af strejf af lindetræsblade, pære, og en antydning af vanilje. Smagen er rund og fyldig, med en fin og sød frugtsmag, der forstærker antydninger af krydderier. Den har en overdådig dyb gylden farve.
 
Baron Otard VSOP kan nydes som en aperitif med 5 eller 6 cl tonic, der tilføjes til 2 cl. Cognac med isterninger. Eller den kan nydes som en dessert drink. Det anbefales at den serveres ved stuetemperatur.

Varenummer 100262227
ID 000000009000120364-EA
Type
  • Cognac
Alkoholprocent
  • 40 %
Indhold pr. flaske
  • 70 cl
Gaveæske
  • NO
Bemærkninger
Land
  • Frankrig
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig