Sport badedragter & badebukser

Der findes mange forskellige badedragter, der hver især er designet til at opfylde specielle behov. Her på siden kan du udforske vores udvalg af sportsbadedragter, der egner sig perfekt til svømning - du ka’ selvfølgelig også bruge dem, når du ligger på stranden.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Find den helt rigtige sportsbadedragt til dig

En sportsbadedragt er et optimalt valg til kvinder, der er på udkig efter godt badetøj til svømning. Når du svømmer - uanset om det er på højt niveau eller som en hobby - er det nemlig vigtigt med det helt rigtige badetøj, der giver dig de bedste forudsætninger for en god svømning. 

Du ka’ eksempelvis forbedre dine banetider med en sportsbadedragt, der sidder helt tæt ind til kroppen, da du på den måde får minimal modstand i vandet. Gå derfor på opdagelse i udvalget her på siden, og køb en sportsbadedragt i høj kvalitet.

 

En badedragt med fokus på funktionalitet

En sportsbadedragt har et stort fokus på funktionaliteten, og derfor bliver disse badedragter ofte lavet i meget klorresistente materialer. På den måde har badedragterne en lang levetid, selv når du bader flere gange i ugen i klorvand eller saltvand. Vores udvalg af sportsbadedragter er også UV-resistente, så du ka’ bruge dem, når du slikker sol på stranden. Se også vores andre smarte badedragter.

 

Sportsbadedragter til sportsudøvere

Mange badedragter bliver designet til brug af sportsudøvere, som har brug for elastisk badetøj, der giver dem stor bevægelsesfrihed. Og lige præcis dét får du i en sportsbadedragt. Disse badedragter bliver nemlig lavet i elastiske materialer, så du ka’ koncentrere dig fuldt ud på at komme hurtigst muligt fremad i vandet med så lidt modstand som muligt. 

Der er dog også lagt fokus i at lave nogle flotte designs, så du ka’ finde en flot sportsbadedrag, som du ka’ føle dig tilpas i på alle tænkelige måder.

 

Køb dine badedragter på Bilka.dk

Du ka’ med fordel købe din sportsbadedragt på Bilka.dk. Vi har nemlig altid skarpe priser på vores badetøj til kvinder. Derudover får du ubegrænset returret på badetøj fra Bilka.dk. Så kan du altid ombytte eller returnere dine købte produkter, såfremt varen er i intakt emballage, og du ka’ fremvise en købskvittering.