Skitøj til skiferien og sport

Det er vigtigt med noget lækkert, varmt skitøj, når du suser ned af de sneklædte bjerge. Her på siden kan du finde alt fra skijakker og skibukser til skiundertøj og skistrømper. Udforsk udvalget, og bestil dine varer hjem til døren eller en pakkeshop nær dig.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Skitøj til hele familien på Bilka.dk

På Bilka.dk kan du finde lækkert skitøj til hele familien, så I allesammen kun behøver at handlet ét sted, når turen går til de sneklædte bjerge. Her på siden kan du finde alt vores skitøj i voksenstørrelser, men du ka’ også springe til vores udvalg af skitøj til børn, hvis det er ungerne, der mangler nye, varme klæder. 

 

Find lækre skijakker og skibukser

Når du skal have en ny skijakke eller skibukser, er der flere elementer, som du med fordel kan være opmærksom på. Blandt andet er vandsøjletrykket vigtigt, hvis du er nybegynder, og du formentlig vil falde et par gange. Vandsøjletrykket indikerer nemlig, hvor stort et tryk der kan komme på jakken, før vandet kan komme igennem metervaren. 

I skijakker anbefaler vi et vandsøjletryk på 5.000 og opefter, hvis du er nybegynder - så bliver du ikke våd, når du falder. Derudover har alle vores skijakker på Bilka.dk et snefang, så du ikke får det kolde sne ind under jakken.

Du ka’ finde et stort udvalg af skijakker og skibukser til mænd, kvinder og børn i et hav af farver på Bilka.dk. Match din skijakke med dine skibukser i et fedt design, så du ka’ ses af hele familien på pisterne.

 

Hvilket skitøj skal du have med på skiferien?

Det er lige med at huske det hele, når du skal på ferie. Derfor har vi lavet en lille huskeliste, så du ikke glemmer noget af det skitøj, du skal bruge, når det er tid til en tur på skiferie:

  • Skijakke og skibukser

  • Baselayer skitøj - baselayer er det inderst lag, som sidder mod huden

  • Midlayer skitøj - midlayer er det, som du har udenover dit baselayer, og det er typisk en half-zip trøje

  • Lange skistrømper i varm uld

  • Skihandsker eller skiluffer