Løbetights

Find et par gode løbetights i forskellige tykkelser og længder, så du ka’ træne og løbe i alt slags vejr. Vi har et stort udvalg af løbetights i forskellige farver og mønstre, så du ka’ finde et par, der matcher resten af dit sportstøj.

Buksestørrelser

Er du i tvivl om hvilken buksestørrelse du skal have eller hvilket cut der passer til dig? Læs guiden

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Find løbetights til enhver årstid

Vi synes ikke, at vejret skal bestemme, hvornår du ka’ tage ud at løbe. Derfor har vi et stort udvalg af løbetights til forskellige årstider, så du ka’ trodse vejret og få en god løbetur, uanset hvad vejrudsigten siger. Find også et stort udvalg af gode løbesko fra dit yndlingsbrand på Bilka.dk. Læs mere om, hvilke løbetights vi anbefaler til de forskellige årstider herunder.

 

Løbetights til vinter

Kan du godt lide en frisk løbetur i den kolde sæson, så er et par vinter løbetights et absolut must. Denne form for løbebukser er ekstra godt isolerede indvendig, hvilket gør dem bløde og komfortable at have på, samtidig med at de giver ekstra god varmeisolering. Du ka’ også finde nogle modeller med vindtæt og vandafvisende front, som passer ekstra godt på dine lår og knæ i blæst og regn. 

 

Løbetights til forår og efterår

Foråret og efteråret byder som regel på et meget omskifteligt vejr, hvorfor du med fordel kan købe forskellige løbetights, som du ka’ bruge afhængig af vejret. Her anbefaler vi et par lange, tynde løbetights til de kolde dage og et par løbetights i knælængde til de varmere dage.

 

Løbetights til sommer

Når solen skinner, og vinden ikke længere er så kold, så kan du nøjes med et par korte løbetights, som er helt perfekte om sommeren. De giver stadig god støtte og kompression i lårene, men de er ikke for varme til sommerdagene. Vil du stadig gerne have noget støtte i læggene, kan du købe et par gode kompressionsstrømper.

 

Find tøj og tilbehør til løb og træning på Bilka.dk

Du ka’ finde alt det sportstøj og sportsudstyr, du har brug for på din løbetur eller træningssession på Bilka.dk. Kunne du tænke dig at tracke dine træninger? Så tag et kig på vores smarte sportsure.