Cykeltøj

Elsker du en tur på jernhesten i det danske vejr? Få det optimale ud af cykelturen med lækkert cykeltøj fra Bilka.dk. Køb blandt andet bløde cykelbukser, så du ka’ sidde på sædet uden at få et ømt bagparti. Udforsk hele vores udvalg af cykeltøj her.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.

Cykeltøj i høj kvalitet til skarpe priser

Hos Bilka.dk har vi et stort udvalg af cykeltøj i høj kvalitet og til skarpe priser, så du ka’ få billigt cykeltøj uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Er der forskel på cykeltøj til mænd og kvinder?

Der er forskel på cykeltøj til mænd og kvinder. Det er derfor vigtigt, at du vælger det helt rigtige cykeltøj til turen, så du får det optimale ud af dit udstyr. Du ka’ blive klogere på, hvilken forskel der er på cykeltøj herunder.

Cykeltøj lavet efter kroppens anatomi

Hvis vi for eksempel kigger på puden i cykelbukser og shorts, er der stor forskel på udvalget til mænd og kvinder. Puden er nemlig lavet til de to køns forskellige anatomier - altså kroppens opbygning. Det betyder, at puden i cykelbukserne ikke er ens, og du vil altså føle en betydelig forskel, hvis du vælger forkert. Vær derfor opmærksom på, hvilket køn du køber dit cykeltøj til.

Find en cykeljakke med lommer

Hvis du er ude på længere cykelture, har du formentlig brug for at have en lille snack med i form af en myslibar eller lignende, til når du bliver sulten eller går sukkerkold. Her er en cykeljakke rigtig smart - den har nemlig lommer på ryggen. Så kan du lægge alle dine snacks, sukkerbarer, nøgler og meget andet ned i og have det mest essentielle med på turen. 

Cykeltøj til spinning

Hvis du kun spinner i et spinninglokale, har du formentlig ikke brug for en cykeljakke, da der ingen vind er. Så kan du i stedet finde et bredt udvalg af cykeltøj til indendørs brug. Hvis du mangler nye cykelsko, kan du naturligvis også finde det på Bilka.dk. Tag også et kig på vores udvalg af cykeltilbehør.