Cykelsko

Luften i håret, vinden i ryggen og sol fra en skyfri himmel - så bliver det ikke meget bedre. Find et par cykelsko til landevejscykling på Bilka.dk, så du ka’ komme afsted på tur i det gode vejr. Vi har også spinningsko til indendørs cykling.

Stort udvalg af cykelsko til mænd og kvinder

Er det i år, du vil begynde at cykle på de smukke, danske landeveje? Eller overvejer du en cykelferie, som er blevet populært blandt danskerne? Så har du brug for et par gode cykelsko. Med et par cykelsko kan du klikke dig fast i pedalerne og få den mest optimale kraftoverførsel, så du ka’ suse afsted med lynets hast. 

 

Hvordan vælger jeg de rigtige cykelsko?

Hvis du aldrig har købt cykelsko før, så kan det være svært at vide, hvordan du vælger de rigtige til din cykel. Vi har derfor lavet en lille guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du køber dine nye cykelsko.

 

Find den rigtige størrelse

Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse. Det gør ikke noget, at dine cykelsko ikke sidder helt tæt i snuden, og derfor bliver det anbefalet, at du vælger dine cykelsko i en til to størrelser over det, du normalt bruger. 

 

Skal du bruge cykelsko til mountainbike eller racing

Der er forskel på cykelsko til en mountainbikecykel og en racercykel. Derfor skal du være opmærksom på, hvilke cykelsko du køber. Er det turene i skoven på din mountainbike, du elsker? Så skal du finde cykelsko til det. Ofte indgår ordet ‘MTB’ i navnet ved de cykelsko, så du nemt og hurtigt kan spotte dem. 

Når du skal bruge cykelsko til racercykler, er det ikke altid, at du ka’ se på navnet, at de er til landevejscykling. De fleste cykelsko uden ‘MTB’ i navnet er dog til racercykler. Du ka’ derfor altid gå ind på selve produktsiden og se, hvad der står i beskrivelsen.

 

Find cykeltøj til din tur

Udover cykelsko får du brug for noget lækkert cykeltøj, så du ka’ klæde dig på dig efter vejrforholdene. På Bilka.dk har vi et stort udvalg af cykeltøj til både mænd og kvinder.