Vandrebukser

Gode vandrebukser er essentielle for de lange vandreture, og på Bilka.dk kan du finde lækre modeller med flere gode funktioner. Blandt andet har vi de populære zip-off-bukser, som du kan lave om til shorts. Se udvalget her på siden. 

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Praktiske zip-off-bukser til dine vandreture 

Hvis du er helt tosset med lange vandreture, så kan det godt være, at du starter ud om morgenen, hvor temperaturen er lav, og stadig er i gang, når temperaturen stiger. Og her er det super praktisk med et par zip-off-bukser fra Bilka.dk. For med sådan et par har du mulighed for at lyne det nederste af bukserne af, så de lange bukser nemt og hurtigt bliver lavet om til shorts. 

Se udvalget af vandrebukser på Bilka.dk igennem, og find et - eller flere - par, som matcher dine behov. Husk også at tage et kig på vores vandrejakker, som passer godt til vandrebukser. 

Nyd de praktiske lommer i vandrebukser og -shorts 

Vandrebukser og vandreshorts er kendt for at have særdeles god plads til alt dit grej grundet de mange lommer. Og typisk har lommerne endda knapper eller lynlås til at lukke af med, så du kan være sikker på, at du ikke mister indholdet. På den måde kan du roligt tage både mobil, pung og nøgler med på din aktive vandretur - og få det hele med hjem igen. Bestil et par vandrebukser fra Bilka.dk, og glæd dig til at komme ud i naturen. 

Åndbare bukser i hurtigtørrende materialer 

Når du er ude på de lange vandreture, er det vigtigt, at du kan ånde og komme af med sved og fugt. Derfor er vores vandrebukser og vandreshorts produceret i åndbare materialer, som gør, at du kan føle dig godt tilpas. Derudover er bukserne og shortsene hurtigtørrende, hvilket gør, at de på ingen tid bliver rare at have på igen, hvis der skulle komme en lille byge. Siger vejrudsigten regn? Så se også vores regntøj til mænd og kvinder

Sportstøj i alle størrelser 

Elsker du en aktiv hverdag? Så tag et kig på vores store udvalg af sportstøj. Vi har nemlig noget til alt fra løbetræning og styrketræning til fodbold og cykling. Vi har både sportstøj til mænd, kvinder og børn.