Jagttøj

Når du er på jagt, er det vigtigt at have det helt rigtige jagttøj såvel som jagtudstyr. Vi har jagttøj til både mænd og kvinder i forskellige størrelser og design. Gå på opdagelse i udvalget her på siden, og find det jagttøj, du har brug for.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Find dit nye jagttøj på Bilka.dk

Det er vigtigt at have det helt rigtige jagttøj, når du skal på jagt. Tøjet skal kunne klare både vand og blæst, så du ka’ holde varmen og ikke blive våd. Her på siden kan du finde et stort udvalg af tøj til jægere med forskellig camouflage - primært i grøn til de danske skovområder. Selvom mange dyr er farveblinde, kan de stadig opfatte nuancer, og derfor er det vigtigt at camouflere sig rigtigt. Du ka’ også finde et stort udvalg af solide gummistøvler til mænd og kvinder i camouflerende farver.

 

Køb matchende jagttøj

Vores store udvalg af jagttøj i form af både jakker, bukser, trøjer, hatte og meget mere giver dig mulighed for at købe et komplet sæt, der matcher. Du ka’ blandt andet finde jagttøj i det samme mønster og i de samme farver, så du er så godt camoufleret som muligt - samtidig med du ka’ se smart ud. 

Afhængig af hvad du skal på jagt efter, kan du læse om, hvordan dyret opfatter nærmiljøet, så du ka’ camouflere dig bedst muligt derefter. Vi har jagttøj til både mænd og kvinder her på siden, så du ka’ finde et sæt med perfekt pasform.

 

Tøj til jægere i høj kvalitet

På Bilka.dk går vi meget op i at tilbyde tøj af høj kvalitet til skarpe priser. Derfor kan du altid finde tøj til jægere i slidstærke materialer til de bedste priser. En god jakke og et par gode bukser er altafgørende, så du ka’ holde dig tør og varm under hele jagtturen. Skal du også have et par varme støvler, der kan holde dine fødder varme, så se vores udvalg af støvler til mænd og kvinder. Gå på opdagelse i vores sortiment af alt inden for jagttøj, og find det, du mangler.