Stilrene habitjakker til mænd

Mangler din garderobe et maskulint og flot touch? En habitjakke er det sikre valg til en speciel fest, det vigtige forretningsmøde og andre vigtige lejligheder. Gå på opdagelse i vores elegante habitjakker til mænd, og bliv inspireret til dit nye look.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Find den habitjakke, som du står og mangler

Din nye habitjakke skal være enkel og lækker samt præsentere dig bedst muligt. Vi har habitjakker fra forskellige mærker i flotte farver og designs, så du forhåbentlig kan finde den, som du bedst kan lide.

En habitjakke er gået fra at være et formel beklædning til nu også at være en del af det moderne modebillede. De ses overalt, og der er ikke grænser for, hvilken type outfit, som du kan bruge dem til.

 

Du kan blandt andet bruge din nye habitjakke med:

Dette er blot nogle af de muligheder, som du har med en flot habitjakke.

Til en flot habitjakke skal du selvfølgelig også bruge et par flotte habitbukser, så du kan få det fuldendte look. Du kan med fordel også kaste et blik på vores stilfulde herreskjorter, som du også finder i et væld af forskellige designs og farver. Så kan du finde den skjorte, som passer til din nye habitjakke og dine bukser. 

 

Pas godt på din habitjakke

En habitjakke skal altid se pæn ud, og det kan virke indviklet, hvordan du sørger for det. Det er vigtigt at passe godt på dit nye tøj, og det er ikke en undtagelse, når det handler om habitjakker. 

Modsat andet tøj skal en habit ikke blive vasket i vaskemaskinen eller i hånden, men derimod renses. Der er heldigvis et utal af gode renserier i Danmark, som kan få din habitjakke til at fremstå som ny. 

Det er vigtigt, at du først sender din habitjakke til rens, når det er nødvendigt. Så undgår du unødvendigt slid. Du kan med fordel vælge et renseri med gode anmeldelser og en god renseteknik, da det bedst skåner din nye jakke.