Regnjakker til herrer

I Danmark falder der nedbør cirka hver anden dag, og derfor er det lækkert med en vandtæt og åndbar regnjakke i klædeskabet, som du altid kan hive frem. Udforsk udvalget af fede regnjakker til mænd i høj kvalitet her på siden.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Find en herre regnjakke til dit behov

Der er stor forskel på, hvor god en regnjakke du har brug for. Det afhænger nemlig meget af, hvad du skal bruge din regnjakke til. Er det til en kort gåtur om morgenen eller en længere vandretur i regnen? Læs videre herunder, hvor du ka’ blive klogere på, hvad du skal være opmærksom på, når du køber en ny regnjakke. 

 

Regnjakker til mænd - hvad skal jeg være opmærksom på?

Et vigtigt element i din regnjakke er vandsøjletrykket. Vandsøjletrykket er et tal, der viser, hvor stort et tryk jakken kan klare, før der kommer vand igennem. Med andre ord viser det, hvor meget vand, og hvor stor en byge din jakke kan klare. Du ka’ finde regnjakker til mænd med et vandsøjletryk mellem 3.000 og helt op til 28.000 - der er altså stor forskel. Jo højere tallet er, desto mere vand kan jakken holde ude.

 

Du ka’ også overveje, om du skal bruge en lang eller kort herre regnjakke. De lange regnjakker dækker mere af din krop, men de korte er bedre til aktive brugssituationer. Du ka’ også finde vandtæt regntøj til børn på Bilka.dk.

 

Hvilken regnjakke til mænd skal jeg vælge?

Er vandsøjletrykket mellem 3.000 og 8.000 kan regnjakken klare de store byer i en kort periode og de små byger i forholdsvise lange perioder. Finder du en regnjakke med et vandsøjletryk på mere end 8.000, kan du forvente, at jakken holder vand ude i lange perioder. Et vandsøjletryk på mere end 15.000 er ideelt til skybrud eller lignende, hvor der falder meget regn på kort tid. 


Vælg en kort regnjakke og et par regnbukser, hvis du skal cykle eller være aktiv, og en lang regnfrakke, hvis du skal bruge regnjakken til gåture. Find også regnbukser samt regnjakker til kvinder på Bilka.dk.