Jakker til mænd

Er den gamle jakke slidt og hullet? Så kan du finde nye jakker til mænd her på siden. Vi har lækkert overtøj til enhver årstid i et hav af modeller og farver, så du nemt kan finde en herrejakke i din stil.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Find din nye jakke til mænd på Bilka.dk

Uanset om det er en vinterjakke, sommerjakke eller overgangsjakke, du er på udkig efter, kan du finde det på Bilka.dk. Vi har Danmarks største vareudvalg, så du ka’ gå på opdagelse i et hav af forskellige herrejakker, som du ka’ bruge hele året rundt. Har du en yndlingsfarve? Så kan du med garanti finde en jakke i den farve. Tag også et kig på hele vores udvalg af herretøj, så du ka’ matche din nye jakke med noget fedt tøj.

 

Varme herrejakker til de kolde dage

Når vintermånederne starter, og graderne begynder at falde, så er det vigtigt med en god og varm jakke, der både kan holde dig tør, men i den grad også varm. Her på siden kan du finde både lange og korte jakker, der er varme og vandtætte, så du ikke skal gå rundt og fryse, når det bliver koldt. Skal du ud og være aktiv i kulden, kan du med fordel tage et kig på vores skitøj, som holder dig varm og tør, samtidig med det er super åndbart.

 

Find en fed sommerjakke til mænd

Når sommeren er over os, kan det være en god idé at have en sommerjakke med, når du bevæger dig udendørs. Selvom vejret er til shorts og t-shirt, så kan temperaturen hurtigt falde efter solnedgang, og så vil du blive glad for at have en jakke, du ka’ tage på. Vælg blandt andet mellem et stort udvalg af bomberjakker i forskellige farver og fra populære mærker. 

 

Altid skarpe priser på jakker til mænd

På Bilka.dk har vi altid skarpe priser på jakker til mænd, som du ka’ bruge året rundt. Vores udvalg består af alt fra vinterjakker til sommerjakker og med vores ubegrænsede returret, kan du altid returnere eller ombytte de varer, som ikke passer.