Blazere til herrer

Mangler du en elegant blazer til en vigtig begivenhed? Vi har stilfulde blazere til mænd i forskellige varianter, farver og udformninger. Så uanset om du skal bruge dem til bryllup, arbejde eller en speciel fest, så kig forbi her på Bilka.dk.

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Smart blazer til mænd til en skarp pris

En blazer er den uformelle pendant til habitjakken, fordi den har et mere afslappet og hverdagsagtigt look. Og på et tidspunkt i livet vil du måske opleve, at du har brug for en ny blazer. Den er nemlig et godt supplement til din garderobe, hvis du gerne vil føle dig lidt mere pænt klædt.

Du ka’ finde forskellige typer blazerjakker på Bilka.dk med forskellige snit, mønstre, farver og meget mere. En elegant blazer bør være en fast ingrediens i enhver mands klædeskab. Du kan nemlig kombinere den på forskellige måder, så du ka’ tilpasse den til din stil:

  • En afslappet arbejdsdag med blazer og t-shirt

  • Den formelle middag med skjorte og blazer

  • Den vigtige fest med blazer, skjorte og slips

Som du ka’ se, så er der mange måder at bruge en stilfuld blazer. På Bilka.dk har vi heldigvis flere forskellige slags elegante blazere til en billig pris, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten.

Få det fuldente look med blazer jakke

Mangler du det sidste for at fuldende dit look? Frygt ej. På Bilka.dk har vi lækre tilbehør og tøj til mænd, så du ka’ få mest ud af dit smarte look med din nye blazer. Til den fine fest og vigtige møder vil det for eksempel være oplagt at supplere din blazer med et flot slips, en stilren skjorte eller et par flotte sko

På Bilka.dk har du rig mulighed for at danne din nye stil til en skarp pris, hvor kvaliteten er i fokus. Der er altså mange gode fordele ved at købe din nye blazer på Bilka.dk. Er størrelsen ikke helt den rigtige? Så kan du returnere jakken i dit nærmeste hypermarked i ubegrænset tid. Varen skal være i intakt og original emballage, og du skal huske kvitteringen.