Underbukser til damer

Design og udvalg står muligvis højt på listen, så snart du skal vælge undertøj til damer. Derfor har vi samlet et interessant udvalg trusser, hipsters og underbukser til damer, så du forhåbentlig finder det undertøj, du står og mangler. Dyk ned i vores skønne sortiment nedenfor.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Få kvalitet og komfort i din hverdag med trusser

Som du måske ved, så er der et utal af forskellige typer undertøj til kvinder. Det vigtigste er dog, at uanset hvilken type du vælger, så skal din komfort og kvaliteten være i fokus. Derfor tilbyder vi underbukser i fin kvalitet, så du får mest ud af dit nye undertøj. Hvis du ønsker at prøve noget andet end sorte, hvide og grå underbukser, så har vi heldigvis også et udvalg i flere indbydende farver.

Du kan være heldig at finde trusser i gul, rød og endda lilla. På den måde kan du gå rundt, velvidende om, at du har flot undertøj på. Det giver selvtilliden et nøk opad, så din dag bliver udnyttet optimalt. Hvis du bestiller den forkerte farve, så kan du let returnere det takket være vores ubegrænset returret.

 

Sådan passer du på dit undertøj til damer

Vores undertøj er naturligvis pænt at se på, men det er også praktisk. Hvis du alligevel ønsker lidt mere varme, så bør du også overveje vores uldundertøj til damer. I de spændende kategorier finder du blandt andet skønne modeller, som isolerer varmen i lang tid.

 

Er du helt grøn på, hvordan du skal behandle dine nye underbukser i uld? Så har vi nedenfor ridset et par gode råd op, som er gode at huske på:

  • Vask i hånden eller på uldprogram ved lav temperatur
  • Vrid ikke dit nye undertøj i uld
  • Læg ikke uld i blød

Du er måske vant til at vaske underbukser som er lavet af bomuld, da det ofte blot kan blive smidt i vaskemaskinen, men uld kræver lidt mere opmærksomhed. Men som du kan se, så er det faktisk ret simpelt at passe godt på dit nye undertøj i uld. Vi håber, at det er blevet nemmere at finde dine nye underbukser til damer, og hvordan du passer bedst muligt på dem.