Kompressionsstrømpebukser

Kompressionsstrømpebukser  er lavet til at skabe bedst mulig blodtilførsel til benene, så du opnår den bedste komfort og velvære, hvis du sidder ned i lang tid. Samtidig er strømperne er særligt egnede til lange flyrejser, hvor det ikke er muligt at rejse sig op og gå en tur.

Strømpebukser denier

Det kan være svært at finde ud af, hvilke strømpebukser man skal vælge. For hvor tykke eller gennemsigtige skal de være? I denne guide forklarer vi bl.a. udtrykket denier og hjælper dig med at finde ud af, hvilke strømpebukser du skal vælge til dit næste outfit.

Derfor bør du bruge kompressionsstrømper

Flere af os har et stillesiddende arbejde, og det kan have en effekt på vores hverdag, hvis vi ikke tager højde for vores velvære. Derfor kan du her på siden finde praktiske og smarte kompressionsstrømpebukser, som sørger for, at blodtilførslen i dine ben er optimal. 

De er utrolig simple og diskrete at se på, og de ligner almindelige strømpebukser. Du kan derfor med fordel også bruge dem til et en sød kjole en forårsdag eller til afslapning derhjemme. Udover at du kan bruge dem til til hverdag, så er de også rigtig gode til sport. 

Det kan være, at du bruger almindelige tennissokker til sportslige aktiviteter, og det forstår vi godt, da de er nemme at tage af og på. Men vidste du, at kompressionstrømpebukser kan hæve dit sportslige niveau til nye højder? Det skyldes, at jo mere blod der når til dine ben og dit hjerte, jo varmere og mere responsive bliver dine ben også grundet den gode blodtilførsel. Vi har naturligvis forskellige designs, så du forhåbentlig finder et par, som du kan lide. 

 

Hvilke kompressionsstrømpebukser bør jeg vælge?

Hvilke strømpebukser, du bør vælge, kommer an på, hvordan du har tænkt dig at bruge dem. Nedenfor har vi nævnt et par gode råd, som er værd at huske:

  • Hvor lange skal strømperne være?

  • Hvilket materiale bør du vælge?

  • Hvilken grad af kompression er det rette for mig?

Forhåbentlig kan du med disse simple tips nemmere finde ud af, hvilken type kompressionsstrømper du har brug for. I det skønne udvalg af støttestrømper har vi forskellige materialer, designs og pasforme, så du forhåbentlig finder de helt rette. 

Hvis du alligevel bestiller det forkerte, så kan du let gøre brug af vores ubegrænset returret, så længe emballagen er original og intakt. Husk din kvittering.