Køb nye stockings til hverdag og fest

På Bilka.dk kan du finde stockings i et hav af farver og med smukke mønstre, så du ka’ ligne en million til enhver anledning. Udforsk udvalget af selvsiddende strømper her på siden, og køb i dag. Byt nemt dine varer med vores ubegrænsede returret.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet og miljøet. I denne guide hjælper vi dig med at forlænge levetiden på dit tøj og samtidig passe på vores miljø, hvis du vasker dit tøj korrekt.

Stockings i forskellige designs

De fleste af os bruger kun stockings til festbrug, men du ka’ her på siden også finde et stort udvalg af stockings, der passer perfekt til hverdagen. Vi har selvsiddende strømpebukser med forskellig denier, så du ka’ finde et par, som du ka’ bruge til alle årstider. Derudover har vi et stort udvalg af stockings i forskellige farver og design, så du ka’ finde et par i din stil og til enhver anledning - både fest og hverdag.

Find dine nye stockings i et ensfarvet design, eller vov dig ud i et par med mønster og blonder. Du ka’ finde et bredt sortiment af stockings fra populære mærker på Bilka.dk. Udforsk også vores udvalg af de klassiske strømpebukser med hofteholder.

 

Stockings i alle regnbuens farver

Det er helt okay at være vild med den klassiske sorte eller hvide farve i dine strømpebukser, som passer til alt dit andet tøj - men det er også blevet moderne med stockings i farver. På Bilka.dk har vi samlet et stort udvalg af strømpebukser i alle regnbuens farver, hvor du både kan finde de lyse og mørke toner. Find eksempelvis et par røde, orange eller pink selvsiddende strømpebukser til kvinder, og stik ud med din egen stil. Find også meget andet dametøj i alverdens farver på Bilka.dk.

 

Selvsiddende strømpebukser i kraftig kvalitet

Har du brug for et par varme stockings, så skal du blot vælge et par med høj denier - jo højere denier, desto kraftigere er strømpebukserne. Det kraftigere stof i stockings med høj denier holder bedre på varmen. Du ka’ også tage et kig på vores udvalg af strømpebukser i uld til kvinder for optimal varme. Og passer dine stockings ikke? Bare rolig. Du ka’ til hver en tid ombytte dine varer fra Bilka.dk. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret.