Elegant pantyhose til kvinder

Pantyhose er et dejligt stykke undertøj, som kan give dit outfit det sidste pift. På Bilka.dk har vi blandt andet et spændende sortiment af forskellige slags pantyhoses til kvinder. Dyk ned i vores udvalg nedenfor og oplev fordelene ved et par smukke pantyhose.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet og miljøet. I denne guide hjælper vi dig med at forlænge levetiden på dit tøj og samtidig passe på vores miljø, hvis du vasker dit tøj korrekt.

Pantyhose til alle kvinder

Om du er høj, lav, tyk eller tynd, så kan du regne med, at du kan finde et par pantyhose til netop dig på Bilka.dk. I daglig tale bliver de også kaldt for strømpebukser, men fordelene følger med, uanset hvad du kalder dem. De er nemlig også et godt supplement til din garderobe, hvor du får komfort kombineret med et friskt pust til din stil.

Her på siden finder du smukke farver, designs og skøn kvalitet. Vores pantyhoses er især praktiske til dine elegante kjoler, nederdele og endda under et par bukser, når det er koldt. Hvis du er typen, der ønsker at gå feminint klædt året rundt, så er altså et par pantyhose måske noget for dig. 

 

På Bilka.dk har vi gjort det nemt for dig at handle pantyhoses online. Vi tilbyder nemlig, at du kan bytte dine varer året rundt med ubegrænset returret. Det eneste, vi kræver, er, at emballagen er original og intakt, samt at du kan fremvise en gyldig kvittering.

 

Pas godt på dine pantyhose

Du har måske oplevet, at dine tidligere panthoses løber? Så er de ofte lige til at smide ud. Det er både rigtig ærgerligt og spild af tøj. Derfor har vi samlet et par gode tricks, så dine pantyhoses holder længst muligt:

  • Vær påpasselig med fingerringe og andet tilbehør, som kan skade materialet

  • Vask dine pantyhose i hånden eller i vaskepose

  • Bevæg strømpen med “frem og tilbage” bevægelser, og træk dem ikke op ad benet

  • Put dem tilbage i emballagen, når du ikke bruger dem

Der er ikke noget mere irriterende end et par nye pantyhoses, som løber. Det er svært at skjule, hvis du har kjole eller nederdel på, og det gavner ikke dit look. Men følger du vores gode råd, så kan dine strømpebukser holde længe.