Praktiske babyjakker

Mangler familiens mindste en ny babyjakke? På Bilka.dk kan du finde babyjakker i forskellige størrelser, så du ka’ finde den perfekte jakke til de små guldklumper, der hele tiden vokser med hastige skridt. Se vores udvalg af babyjakker til skarpe priser her.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Sådan fjerner du pletter

Du kan selv fjerne genstridige pletter fra dit tøj. I denne guide hjælper vi dig med hvordan du fjerner de mest gængse pletter.

Babyjakker til skarpe priser på Bilka.dk

De små babyer vokser hver dag - det føles i hvert fald sådan. Det betyder også, at du ofte skal købe nyt tøj til de små børn, da der ikke går lang tid, før de vokser ud af det nuværende. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, og derfor giver vi dig på Bilka.dk en god pris, så du ka’ finde en ny babyjakke i høj kvalitet uden at blive ruineret. Find også mange stærke priser på vores:

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Du ka’ tilmelde dig Billies Bedste Børneklub hos Bilka.dk, som er en medlemsklub, hvor du får en masse fordele til dine børn. Hvis du aldrig vil gå glip af nyheder mm., kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Køb en ny jakke til din baby på Bilka.dk

Babyjakker er en vigtig del af din babys hverdag, da de bliver brugt hver gang, du bevæger dig udenfor med dit barn. Mange anvender en jakke til sin baby, når det er tid til  den udendørs middagslur i barnevognen. En babyjakke bliver nemlig lavet i vindtætte materialer, der også er varme og behagelige at have på. På Bilka.dk kan du finde babyjakker til både middagsluren men også gåturen i klapvognen. 

 

Bestil en jakke til din baby i uld

Med en babyjakke i uld får du en dejlig varm jakke, der er god under middagsluren og under åben himmel. Du ka’ også give din baby uldjakken på inden under en vandtæt regnjakke eller lignende, hvis I skal gå en tur i nedbør. Så bliver vandet holdt ude, mens varmen bliver holdt inde. 

Har du købt en størrelse, der ikke helt passer? Vi ved, det kan være svært at ramme rigtigt, og derfor giver vi dig ubegrænset returret på alt vores babytøj.