Find varme og praktiske babyjakker på Bilka.dk

Mangler familiens mindste en ny babyjakke? På Bilka.dk kan du finde babyjakker i forskellige størrelser, så du ka’ finde den perfekte jakke til de små guldklumper, der hele tiden vokser med hastige skridt. Vores stærke tilbud giver dig skarpe priser på vores udvalg af babytøj.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet og miljøet. I denne guide hjælper vi dig med at forlænge levetiden på dit tøj og samtidig passe på vores miljø, hvis du vasker dit tøj korrekt.

Babyjakker til skarpe priser på Bilka.dk

De små babyer vokser hver dag - det føles i hvert fald sådan. Det betyder også, at du ofte skal købe nyt tøj til de små børn, da der ikke går lang tid, før de vokser ud af det nuværende. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, og derfor giver vi dig på Bilka.dk altid mange stærke tilbud, så du ka’ finde en ny babyjakke til en skarp pris - så får du høj kvalitet uden at blive ruineret. Find også mange stærke priser på vores:

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Du ka’ tilmelde dig Billies Bedste Børneklub hos Bilka.dk, som er en medlemsklub, hvor du får en masse fordele til dine børn. Hvis du aldrig vil gå glip af et godt tilbud, kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev.

 

Køb en ny jakke til din baby på Bilka.dk

Babyjakker er en vigtig del af din babys hverdag, da de bliver brugt hver gang, du bevæger dig udenfor med dit barn. Mange anvender en jakke til sin baby, når det er tid til  den udendørs middagslur i barnevognen. En babyjakke bliver nemlig lavet i vindtætte materialer, der også er varme og behagelige at have på. På Bilka.dk kan du finde babyjakker til både middagsluren men også gåturen i klapvognen

 

Bestil en jakke til din baby i uld

Med en babyjakke i uld får du en dejlig varm jakke, der er god under middagsluren og under åben himmel. Du ka’ også give din baby uldjakken på inden under en vandtæt regnjakke eller lignende, hvis I skal gå en tur i nedbør. Så bliver vandet holdt ude, mens varmen bliver holdt inde. 

Har du købt en størrelse, der ikke helt passer? Vi ved, det kan være svært at ramme rigtigt, og derfor giver vi dig ubegrænset returret på alt vores babytøj.