Køb en flot badedragt til din pige på Bilka.dk

En badedragt til piger er det perfekte valg, når du skal bade - uanset om det er i poolen eller havet. Her på siden kan du finde alle vores badedragter i børnestørrelser. Vi har badetøj til børn i mange farver. Se hele udvalget herunder.

Vaskesymboler

Det er vigtigt at kunne tyde vaskesymbolerne i dit vaskemærke. Ved at kende de forskellige vaskanvisninger, kan du nemlig vaske dit tøj effektivt og undgå unødig slid på materialet. Se de forskellige vaskesymboler og deres betydning.

Sådan vasker du dit tøj

Når du vasker dit tøj, så slider du materialet. I denne guide hjælper vi dig med at vaske dit tøj korrekt, så du forlænger levetiden på det.

Smarte badedragter til piger i forskellige farver

Her på siden kan du finde et stort udvalg af badedragter i forskellige farver og med flotte mønstre. Du ka’ udforske udvalget af badedragter i din yndlingsfarve og blive klar til at hoppe i vandet. Badedragter er et rigtigt godt valg, uanset om du skal en tur til stranden eller poolen. Shop dine badedragter til piger på Bilka.dk, hvor du får ubegrænset returret. 

 

Find badedragter til piger, der er perfekt til svømning

Har du et barn, som går til svømning eller bare elsker at svømme, når I er på ferie? Så er en badedragt en rigtig god idé. De smarte badedragter til piger sidder nemlig tæt ind til kroppen, og der er dermed minimal modstand, når dit barn svømmer afsted i vandet.

 

Har du en teenager? Køb smukt og feminint badetøj til unge

Når dine børn bliver ældre, er det måske i mindre grad vandet, der lokker, men i stedet solen, når badedragten skal på. Vi har et stort udvalg af smukke badedragter til piger, som selv den mest skeptiske teenager vil elske. Du ka’ finde badedragter i et hav af farver og med flotte detaljer såsom snore, bånd og flotte udskæringer. Så kan din pige hoppe i sit badetøj og tage afsted mod stranden eller poolen med veninderne. Du ka’ selvfølgelig også finde bikinier til børn på Bilka.dk.

 

Hvad skal jeg huske udover en badedragt?

Når solen bager ned på vores elskede børn, er det vigtigt at beskytte dem. Det kan du blandt andet gøre med en solhat, kasket eller bøllehat til børn. Derudover er det altid vigtigt at huske solcremen, så du undgår solskoldning. Når turen går til stranden, er det også rart med et stort håndklæde at ligge på.