Vinterstøvler til børn

0 produkter

Varme og tørre fødder er vigtigt

Selv i godt vejr, er det vigtigt at dit barn har varme fødder. Det er også meget vigtigt, at støvlerne er af en god kvalitet, da vinterstøvlerne skal kunne holde barnets fødder tørre og varme i mange timer ad gangen både i koldt, vådt og blæsende vejr. Varmt for og 3M reflekser er en god ide når du skal købe vinterstøvler til børn. Herunder kan du se vores udvalg af vinterstøvler til børn.

Hvordan vælger jeg de rigtige vinterstøvler til børn? 

Nogle af vores børnestøvler har Icetex membran, der gør støvlen åndbar og vandafvisende. Andre ting at se efter, når du køber vinterstøvler til børn, er skridsikkerhed og en blød og fleksibel sål, selv ved minus grader. Varmt plysfor og 3M reflekser på hælen er andre vigtige ting ved et par vinterstøvler, og er med til, at dit barn kan lege komfortabelt udendørs. 

Vinterleg med det rigtige tøj

Leger dit barn meget udenfor om vinteren, kan det også være rart med en tilhørende flyverdragt. Du kan se vores store udvalg af flyverdragter i vores vintertema. Med både lune vinterstøvler og en slidstærk flyverdragt, kan dit barn lege varmt i vinterkulden.