Børnetøj

Ønsker ud at se tilbud på børnetøj?
I varehusene kan du købe et stort udvalg af børnetøj. Tjek ugens tilbudsavis for aktuelle tilbud. Du Ka' løbende finde nyt sortiment på børnetøj i vores Bilka varehuse. Smart tøj som passer til sæsonens trends og farver.

Køb børnetøj i Bilka - dit Hypermarked
VRS børnetøj
Babytøj
Uldundertøj
Flyverdragt udsalg
Forårsjakker børn

Vejret kan være uforudsigeligt. Derfor er det en fordel at have overtøj, hvor der kan arbejdes lag på lag. Farverne skifter fra sæson til sæson. Kig ud i dit Bilka Varehus og se udvalget.

Regntøj børn

Med det perfekte regntøj er der ingen grund til, at børn skal sidde indenfor og kede sig, når det regner. Kig ud i varehuset og se sæsonens udvalg.

Børnetøj til alle anledninger
Tøj til børn skal både være smart og praktisk, så børnene har stor bevægelsesfrihed. Vores sortiment af børnetøj og børnesko fås til alle tænkelige lejligheder i mange størrelser og designs. Uanset om det er til skolen, fest eller fritid, har vi sortimentet til det hos Bilka. Blandt sortimentet finder du både leggings, overalls, T-shirts, jeans, kjoler til piger, skjorter , flyverdragter, regntøj og meget mere!

Vi forhandler ikke børnetøj online, men i vores varehuse kan du finde et stort udvalg af børnetøj.

Tilbud på Børnetøj?
Tjek ugens tilbudsavis for at se, hvilke tilbud vi har på børnetøj.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies