Tilbud på cykler

Mangler du en smart måde at komme rundt på? Med en ny cykel på tilbud kan du hurtigt komme op på sadlen uden at skulle betale en masse. Se vores udvalg af cykler på tilbud til både herrer, damer og børn herunder på Bilka.dk.

Styr bedre rundt med cykler på tilbud

Cykler er for mange en vigtig hjørnesten af dansk kultur. Et utal af danskere i alle aldre benytter sig dagligt af det populære tohjulede transportmiddel - til arbejde, studie, fritid og mere. Hos Bilka.dk elsker vi cykler mindst lige så meget som den almene dansker, og så elsker vi stærke tilbud. Derfor finder du begge hos os.

Der er gode grunde til at anskaffe dig en cykel på tilbud. Du kan blandt andet få:

  • Mulighed for god motion og frisk luft

  • En nem og fleksibel transportform

  • Et billigere alternativ til at komme hurtigt rundt

  • Ingen langsomme bilkøer om morgenen

På Bilka.dk kan du finde et spændende udvalg af citybikes, elcykler, mountainbikes, racercykler og børnecykler. Her har du mulighed for et godt køb. Husk også cykelhjelmen for sikker færdsel i trafikken. Hos os kan du nemlig finde alt i udstyr til din cykel - lige fra cykelhjelme og lygter til diverse reservedele.
 

Sådan vælger du den rette cykel på tilbud

Vores forskellige typer af cykler på tilbud er egnet til forskellige behov. Elcyklen er god til dig, der vil undgå sved på panden og ømme ben. Med den elektriske motor på cyklen er der ikke længere nogen rute, som du ikke kan klare.

Citybiken eller shoppercyklen er det normale valg til den asfalterede danske cykelsti. En ny racercykel eller mountainbike kan være velegnet til dig, der dyrker cykling som en fritidsaktivitet. Her kan du suse afsted på den sceniske landevejsrute eller tage ud i skovområdet og få noget jord på dækkene. 

I vores hjælpsomme guide til at vælge den rette cykel kan du blive endnu klogere på, hvad du skal være opmærksom på, og hvad du bør vælge din cykel ud fra. Find din rette cykel på Bilka.dk, og sus straks afsted på pedalerne.