TikTok hår - se vores 5 favorit hårtrends, der er gået viralt. Bilka.dk
TikTok hår - se vores 5 favorit hårtrends, der er gået viralt. Bilka.dk

Hår trends fra TikTok

Hvem ka' gi' dig de største TikTok hårtrends? TikTok bugner af tips og tricks til hårprodukter og styling. Vi har samlet 5 af vores favorit trends, brands og produkter, der pryder vores FYP - og som vi elsker her i Bilka! 

1. Sleek bun

Hvis din FYP er præget af hårtrends, kan du næsten ikke undgå at have set en sleek bun tutorial eller tre. Frisuren er særligt populær på den sidste dag før hårvask, hvor håret måske er lidt fedtet i forvejen. Saml håret stramt i en knold lavt i nakken, og brug en lille børste og en glansfuld hårgelé - f.eks. den virale got2be Glued -  til at samle alle de små strittende hår. 

Produkter til sleek bun

Det skal du bruge

2. Hårprodukter fra populære Maui

Det her brand er ikke til at overse! Aloe vera, kokosvand og sheasmør - Duft og ingredienser sender dig direkte på en eksotisk rejse til tropiske øer. Brandet er elsket på TikTok, og det er ikke uden grund, at vi har fyldt Maui på hylderne i Bilka. Du finder alle de forskellige populære serier, der passer til forskellige hårtyper. 

Hårprodukter fra Maui

Maui

3. Heatless curls

Man kan ikke snakke hårstrends på TikTok uden at nævne heatless curls. Heatless curls har vundet stor popularitet for sin evne til at skabe de fineste bouncy krøller natten over med minimal effort. Sno håret om krøllebåndet, fiksér det med de medfølgende scrunchies, sov med det over natten og vupti, vågn op med naturligt bølget hår næste morgen. I Bilka forstår vi hypen! 

Heatless curls

Det skal du bruge

4. Hårklemmer

Hårklemmer er uundgåeligt en af tidens største hårtrends. Du ser dem overalt i modebilledet i alverdens former og farver. Brug dem til hverdag og fest, til at samle håret mens du lægger makeup, eller når hårkuren trækker. Se vores store udvalg her. 

Vores populære hårklemmer

Se udvalget

5. Kulthårpleje fra MONDAY

En af de mest hypede hårpleje brands må siges at være MONDAY. Deres prisvindende, dermatologisk testede formler fokuserer på naturlige ingredienser og høj kvalitet til overkommelige priser. De tog TikTok,  og forbrugerne generelt, med storm. Bedøm selv - Du finder produkterne i butikkerne og her på Bilka.dk. 

De virale MONDAY produkter

Se udvalget

Følg os for flere trends

Hop over på TikTok og følg med for flere trends! Pssst! Husk også at kigge efter skiltningen, næste gang du handler.