Skoletasker

25 produkter
Med snorretræk
299 kr. 399 kr.
B: 26 x H: 32 x D: 9 cm
69 kr. 99 kr.
B: 29 x H: 35 x D: 16 cm
199 kr.
Ny til skolestart
49 kr. 69 kr.
H: 41 x B: 35 x D: 1 cm
39 kr. 50 kr.
B: 28 x H: 39 x D: 18 cm
499 kr. 749 kr.
31 x 25 x 12cm
Fast lav pris
463 kr.
37 x 27 x 14cm
Fast lav pris
463 kr.
36 x 26.5 x 16cm
Fast lav pris
350 kr.
B: 36 x H: 45 x D: 17 cm
499 kr.
B: 36 x H: 45 x D: 17 cm
499 kr.
B: 26 x H: 31,5 x D: 10,5
79 kr.

Skoletasker 

Når ungerne starter i skole, er det nødvendigt med en rummelig og ergonomisk skoletaske med plads til bøger, hæfter og penalhus. Her på siden finder du skoletasker i massevis – også skoletasker på tilbud og skoletasker på udsalg. Find en skoletaske med dit barns yndlingsmotiv, og bestil den hjem online her hos Bilka.dk. 

Her på siden finder du skoletasker til både drenge og piger. Vi har både meget neutrale skoletasker og skoletasker med forskellige kendte motiver, eksempelvis stoletasker med Disney Frost, Starwars, Transformers, Lego Friends eller Lego Ninjago. Der er således rig mulighed for at finde en skoletaske, der falder i dit barns smag, når du handler online hos Bilka.dk. Tag dit barn med på råd, og find sammen den skoletaske, der skal følge dit barn op igennem de første år som skolebarn. Vi har mange forskellige modeller at vælge imellem og helt sikkert også en skoletaske, der passer til dit barns behov. 
 
Udover en skoletaske skal dit barn også bruge en god sportstaske til skoleidræt eller fritidsaktiviteter samt diverse skriveartikler til penalhuset – herunder både blyanter, lineal, viskelæder, tuscher og farveblyanter. Du finder det hele online hos Bilka.dk, så du nemt kan gøre dit barn klar til skolestart. 

Vælg en ergonomisk skoletaske med masser af plads

En god skoletaske til et barn skal kunne lidt mere end en almindelig taske. Ofte skal dit barn slæbe rundt på tunge bøger eller mapper – og måske på en computer eller tablet, når det bliver lidt ældre. Det kræver noget særligt af en skoletaske, der skal være både rummelig og særdeles ergonomisk, så dit barn ikke får ondt i ryg eller skuldre af at bære rundt på skoletasken dagen igennem. Alle vores skoletasker her på siden er udført i ergonomisk design, så de sidder godt på dit barn, og taskerne har flere lommer, så der er plads til både stort og småt.
 
Er du heldig, kan du ofte finde en god skoletaske på tilbud eller en skoletaske på udsalg til en god pris. Er du ude i god tid, kan du derfor sikre dig en billig skoletaske til skolestart. Hold øje med sortimentet her på siden, og slå til, når den helt rigtige chance byder sig.    

Køb en skoletaske til dit barn online hos Bilka.dk

Når du har fundet den skoletaske, som dit barn allerbedst kan lide, og som samtidig opfylder dine krav til rummelighed og komfort, kan du nemt bestille den valgte taske hjem online her hos Bilka.dk. Læg den blot i kurven og klik dig videre til betaling, hvor du kan gennemføre din ordre. Det tager kun et øjeblik at bestille en skoletaske, som dit barn vil få glæde af gennem rigtig mange år. Find jeres favorit i dag, og bestil den hjem online her hos Bilka.dk. Vi glæder os til at modtage din bestilling og til at sende den afsted til dig så hurtigt som overhovedet muligt!