Pasta med kylling i svøb og bagte tomater

Til 4. pers.

Ca. 20 minutter plus tid i ovnen - 4 personer

Indgredienser

4 stykker kyllingebryst
Salt og peber
4 skiver parmaskinke
4 grillspyd
1 spsk. olivenolie
2 rødløg
300 g tomater
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
300 g pasta
1 bundt persille
1 frisk basilikum
2 spsk. olivenolie
1 fed hvidløg
Parmesanost

Sådan gør du

Bank kyllingestykkerne let flade. Krydr med salt og peber og læg en skive parmaskinke på hver. Fastgør med grillspyd. Varm olien på en pande, brun kyllingestykkerne på begge sider og læg dem i et ovnfast fad med bagepapir.

Skær løgene i kvarte og læg dem på bageplade med bagepapir sammen med tomaterne. Dryp olivenolie over og krydr med salt og peber. Bag i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader. Efter ca. 10 min. kommes fadet med kyllingen også i ovnen.

Kog pastaen som anvist på pakken og afdryp. Skyl og hak persille og basilikum. Vend krydderurter, olivenolie og presset hvidløg i den lune pasta.

Top med frisk parmesanost og server med bagte løg, tomater og kyllingespyd.

Opskriftsudvikling og styling: Lone Kjær
Foto: Tia Borgsmidt

Sæson.dk:Opskriften er udlånt fra Sæson.dk
 

 

Du kan hjælpe andre kunder, når du fortæller om dine erfaringer og oplevelser med produktet. Vær den første til at skrive en anmeldelse

Vine der passer godt til pasta med kylling i svøb og bagte tomater
Château Grand Rivallon Saint-Émilion Grand Cru
99 kr./fl. 154,67 kr.