Vildtkød i tern

4 personer

Ingredienser:
Ca. 400 g vildtkød i tern
3 stk. gulerødder
250 g champignon
150 g bacon i tern
150 g cocktailpølser
2 dl rødvin
1 dl fond eller bouillon
2 dl piskefløde
1-2 spsk. bærgelé

Tilberedning:
De skrællede gulerødder skæres i tern og svitses i lidt smør sammen med bacon og de rensede champingnon. Lad det stege under omrøring i nogle minutter. Vildtkødet i tern brunes i smør i en gryde og krydres med salt og peber. Hæld bouillon og rødvin ved og tilsæt de blandede svitsede grøntsager og bacon med kødet og tilsæt fløden. Lad det småkoge i ca. 45-50 min. Tilsæt cocktailpølserne. Smag evt. til med lidt gelé.

Tilbehør:

Serveres med små, smørstegte kartofler og en let Waldorff salat eller med kartoffelmos. 

Du kan hjælpe andre kunder, når du fortæller om dine erfaringer og oplevelser med produktet. Vær den første til at skrive en anmeldelse

Vine der passer godt til vildtkød i tern
Château Tanunda Grand Barossa Shiraz
89,50 kr./fl. 109 kr.
Auguste Bessac Rasteau
74,50 kr./fl. 99 kr.