Vind en PlayStation 5

SOM BILKA PLUS MEDLEM KAN DU DELTAGE I KONKURRENCEN OM EN PS5. ALT DU SKAL GØRE ER AT FORETAGE ET KØB I DIT BILKA HYPERMARKED PÅ BLACK FRIDAY D. 25/11.

Sådan deltager du i konkurrencen:

  • Download Bilka Plus appen til din smartphone og tilknyt dit betalingskort i appen
  • Ved at tilmelde dig Bilka Plus giver du samtykke til markedsføring
  • Foretag et køb i dit Bilka Hypermarked i på Black Friday d. 25/11 2022.
  • Er du allerede Bilka Plus medlem deltager du automatisk i konkurrencen ved at foretage et køb i dit Bilka Hypermarked i konkurrenceperioden.
  • Vi trækker tre heldige vindere mandag d. 28. november 2022

 

Vinderne kontaktes direkte på e-mail og har fra modtagelse af e-mail tre uger til at besvare e-mailen ellers går præmien videre til næste heldige kunde.

Præmien vil blive sendt direkte til de enkelte vindere til den adresse, de oplyser Bilka om på mail.

Vi ønsker held & lykke til alle Bilka Plus medlemmer!

Konkurrencen gælder ikke køb foretaget på BilkaToGo, Bilka.dk og Bilka Mad ud af huset og præmien ikke kan ombyttes til kontanter. Man deltager kun én gang i konkurrencen per Bilka Plus medlem, uanset antal køb eller beløbsstørrelse på køb foretaget i perioden. Du skal være fyldt 18 år for at deltage i konkurrencen. Ansatte i Salling Group og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.

 

LÆS DISSE KONKURRENCEBETINGELSER GRUNDIGT IGENNEM, DA DE INDEHOLDER VIGTIGE OPLYSNINGER.

Ved deltagelse i Konkurrencen accepterer du disse konkurrencebetingelser:

 

Om konkurrencen:

Konkurrencen er arrangeret af Bilka (Salling Group A/S, CVR nr. 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand). Du kan deltage i konkurrencen om en PlayStation 5 Standard Edition som udloddes i forbindelse med Bilka Plus' Black Friday konkurrence. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser.

Konkurrencen er gældende på Black Friday d. 25/11 2022. Efter konkurrencens afslutning udtrækkes én vinder pr. Bilka Hypermarked.

Der udloddes i alt tre PlayStation 5 Standard Edition. Da der er tale om en præmie, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven.

 

Konkurrencen har til formål at være underholdende og markedsføre Bilka. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Bilka.

 

Hvem kan deltage?

Kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Salling Group, medlemmer af deres husstand og enhver person, som er direkte eller indirekte involveret i organiseringen af denne konkurrence, må ikke deltage. I tilfælde af, at en deltager ikke overholder alle betingelser for deltagelse, vil han/hun automatisk miste retten til en præmie.

 

Hvordan deltager du i konkurrence?

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig Bilka Plus og registrere dit betalingskort samt foretage et køb i dit Bilka Hypermarked d. 25. november 2022. Når du tilmelder dig Bilka Plus samtykker du til at modtage markedsføring.

Salling Group forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, der har tilmeldt sig mere end én gang, fra Konkurrencen.

Du kan læse mere om Bilka Plus her: Bilka Plus – Hele Danmarks tilbudsklub og Bilka app

 

Udvælgelse af vinder

Vinderne findes ved hjælp af et simpelt lodtrækningsprincip blandt alle Bilka Plus medlemmer, der har foretaget et køb på Black Friday i et Bilka Hypermarked i d. 25. november 2022. Vinderne kontaktes på den oplyste e-mailadresse, der er tilknyttet til vedkommendes Bilka Plus konto med henblik på udlevering af præmien. Har vinderen ikke svaret 3 uger efter at vinderen er blevet kontaktet af Bilka, forbeholder Bilka sig retten til at finde en ny vinder.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at Bilka må kontakte dig, vedr. udlevering af præmien. Når vinderen overfor Bilka har oplyst navn og adresse sendes præmien til den oplyste adresse.

 

Afsluttende bestemmelser

Bilka forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre eller tilbagekalde Konkurrencen, såfremt der opstår omstændigheder, der kræver dette uden at deltageren kan rejse nogen form for krav mod Bilka.

Ingen dele af denne Konkurrence må videregives eller offentliggøres uden Salling Groups udtrykkelige skriftlige samtykke.

Denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med disse konkurrencebetingelser eller Konkurrencen, skal indbringes for Danmarks Domstole eller et relevant og kompetent klagenævn.

Bilka er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd.

 

Generelle vilkår:

Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.

Konkurrencer har til formål at være underholdende samt at markedsføre Bilka. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Bilka.

Ved deltagelse i en konkurrence eller event hos Bilka er man indforstået med konkurrencereglerne.

Bilka forbeholder sig ret til at afslutte konkurrencer uden forudgående varsel. Bilkas afgørelse i forbindelse med konkurrencer er endelig.

Evt. klager over konkurrencer skal rettes til Bilka Kundesupport her.

Denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med disse konkurrencebetingelser eller Konkurrencen, skal indbringes for Danmarks Domstole eller et relevant og kompetent klagenævn.
 

Behandling af personoplysninger:

Vinderen af konkurrencen vil blive kontaktet på mail for yderligere oplysninger med henblik på udlevering af præmien.

Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger som Bilka Plus medlem her: Bilka Plus privatlivspolitik (GDPR)