Skarp pris
Castaño
Vertis Organic
Vertis fra Castaño er en rødvin med et blend af druesorterne Garnacha (50%), Syrah (20%), Merlot (20%) og Mon...
Læs mere
Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Vertis fra Castaño er en rødvin med et blend af druesorterne Garnacha (50%), Syrah (20%), Merlot (20%) og Monastrell (10%). Rødvinen har en medium intensitet med noter af brombær, blåbær og røde blommer, som giver en blød, rund og delikat balance til vinen. Nyd den til hvidt kød, diverse pastaretter og oste.
Bodegas Castaño er en vingård beliggende i den nordlige del af Murcia-provinsen i det sydøstlige Spanien. Området er præget af et kontinentalt klima med temperaturer, der svinger fra helt ned til -4°C om vinteren og helt op til +42°C om sommeren. Antallet af solskinstimer i området er intet mindre end cirka 3000, og den årlige nedbørsmængde er samtidig meget lav. Området har altså nogle rigtig gode betingelser for at dyrke vin. Vingården har en stærk familietradition, som har rødder tilbage til 1950. Vingårdens ønolog, Mariano Lopez, har siden 1990´erne været dedikeret til at fremstille vin med høj kvalitet, som hovedsageligt er lavet på med den lokale druesort, Monastrell. Lopez eksperimenterer også med andre druer og arbejder altid på at optimere vinelskernes smagsoplevelse.
Om producenten
Bodegas Castaño er en vingård beliggende i den nordlige del af Murcia-provinsen i det sydøstlige Spanien. Området er præget af et kontinentalt klima med temperaturer, der svinger fra helt ned til -4°C om vinteren og helt op til +42°C om sommeren. Antallet af solskinstimer i området er intet mindre end cirka 3000, og den årlige nedbørsmængde er samtidig meget lav. Området har altså nogle rigtig gode betingelser for at dyrke vin. Vingården har en stærk familietradition, som har rødder tilbage til 1950. Vingårdens ønolog, Mariano Lopez, har siden 1990´erne været dedikeret til at fremstille vin med høj kvalitet, som hovedsageligt er lavet på med den lokale druesort, Monastrell. Lopez eksperimenterer også med andre druer og arbejder altid på at optimere vinelskernes smagsoplevelse.