Masi

Masi Passo Blanco

Argentina
★★★★☆☆ af Politiken
★★★★★★ af Politiken 18.08.2018Teknik og tradition fra Veneto i Italien sammen med Argentinsk sjæl fra foden af Andesbjergene. I 8-900 meters højde gror stokkene til denne utraditionelle vin, hvor Torront&ea...
Læs mere

Beskrivelse

★★★★★★ af Politiken 18.08.2018

Teknik og tradition fra Veneto i Italien sammen med Argentinsk sjæl fra foden af Andesbjergene. I 8-900 meters højde gror stokkene til denne utraditionelle vin, hvor Torrontés druen behandles som vanligt i området, og Pinot Grigio druen behandles efter den traditionelle appassimento-metode med kort tids tørring. Det er en elegant vin med aroma af blomster og fersken, og fyldig smag af citron og tørrede abrikoser. En tør vin med god syrebalance, men også frugtrig med tydelige noter af hvid fersken. Nyd den ved 9-10°C.

Om vingården

Historien om Masi startede i 1772 i Italien, hvor Paolo Boscaini købte vingården Vaio Dei Masi. Navnet Masi forblev vingårdens navn, og gården har lige siden været familieejet. I dag er det 6. generation af familien Boscaini, som med deres særlige passion for vin, fører de stolte traditioner videre. I vinmarkerne omkring Verona fandt grundlæggeren de druesorter, der nu kombineret med traditionelle teknikker og moderne teknologi giver den prestigefyldte venetianske vin.

Se mere

Specifikationer

ID
85740900010-EA
Varenummer
100213614
Se mere