Grønningen
Guldskeen - Umut Sakarya og Frank Svärd
Kogebøger
Dansk mad på allerhøjeste niveau.Til daglig driver Umut Sakarya de populære spisesteder Guldkroen og Guldgril...
Læs mere
Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Dansk mad på allerhøjeste niveau.
Til daglig driver Umut Sakarya de populære spisesteder Guldkroen og Guldgrillen sammen med sin makker Frank Svärd. Ingen forstår sig bedre på det danske køkken end kokken Umut, og i sin første kogebog deler han ud af sine gyldne, danske, klassiske retter tilsat tips, tricks og Umuts personlige kundskaber.
Lær om den sprødeste svær og en brun sovs, som ikke skiller. Om hvad du kan droppe at lave fra bunden, og hvilke udskæringer og teknikker du bør give noget ekstra kærlighed.
Tyrkiske Umut forelskede sig i det danske køkken, da han som ung kokkeelev fik til opgave at lave farserede porrer.
Til daglig driver Umut Sakarya de populære spisesteder Guldkroen og Guldgrillen sammen med sin makker Frank Svärd. Ingen forstår sig bedre på det danske køkken end kokken Umut, og i sin første kogebog deler han ud af sine gyldne, danske, klassiske retter tilsat tips, tricks og Umuts personlige kundskaber.
Lær om den sprødeste svær og en brun sovs, som ikke skiller. Om hvad du kan droppe at lave fra bunden, og hvilke udskæringer og teknikker du bør give noget ekstra kærlighed.
Tyrkiske Umut forelskede sig i det danske køkken, da han som ung kokkeelev fik til opgave at lave farserede porrer.