Guldskeen

Grillbaren - Umut Sakarya & Frank Svärd

Af: Umut Sakarya & Frank Svärd
Umut og Frank lærer dig at fritere forårsruller og lave den perfekte bøfsandwich.Flæskestegssandwich. Guldkeb...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Umut og Frank lærer dig at fritere forårsruller og lave den perfekte bøfsandwich.
Flæskestegssandwich. Guldkebab. Jyske nachos. Parisertoast.
Nostalgiske ord, der bringer minder om eftermiddage i håndboldhallen og ture hjem med en god ven efter en aften i byen.
Kokkene Umut Sakarya og Frank Svärd driver til daglig Guldgrillen i Nansensgade i København, hvor de løfter grillbarsmad til det næste niveau. Den brune sovs over bøfsandwichen er hjemmelavet, og bearnaisen rører de selv. I Grillbaren lærer de dig at lave din egen grillbarsmenu – på kokkemanér.
Se mere