Frederiksdal

Vin af kirsebær

En klassiker fra danske Frederiksdal på Lolland. Det er Frederiksdals mest frugtige vin – fremstillet af Stev...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

En klassiker fra danske Frederiksdal på Lolland. Det er Frederiksdals mest frugtige vin – fremstillet af Stevnsbærret, et særligt egnet kirsebær, der også kaldes Nordens drue. Frederiksdal kirsebærvin har en stor og rund smag af modne kirsebær. Vinen har godt af en tur i karaffel inden servering - gerne 2-3 timer før, og åbnet holder den sig fint i 1-2 uger, hvis den opbevares køligt. Server den ved 10-12°C til dessert og ost.

Om producenten


Frederiksdal Gods i den sydligste del af Danmark er rammen om produktionen af kirsebærvin. Historien om Frederiksdal Gods strækker sig tilbage til 1756. Kirsebæreventyret tog sin begyndelse i 2006 ved en tilfældighed. Herefter udviklede historien og ambitionerne sig hurtigt - både til at producere verdens bedste kirsebærvin og til at kvaliteten altid er i centrum, når det handler om råvarerne.
Se mere