Calvet

Réserve du Ciron Sauternes

Sød og skøn dessertvin produceret af Sémillon og Sauvignon Blanc druer, der er lagret på fad ved lave tempera...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Sød og skøn dessertvin produceret af Sémillon og Sauvignon Blanc druer, der er lagret på fad ved lave temperaturer i 6-12 måneder. Resultatet er en smuk, lys ravgylden vin, der eksploderer med en
kompleks bouquet af hvide blomster, abrikoser og honning. Smagen er tæt med lækre nuancer af krystalliseret mandarin, abrikosmarmelade og citrusfrugter. En god syrlighed afbalancerer den høje mængde af naturligt druesukker. Nyd den ved 9-11⁰C til bl.a. kager, dessert (minus is og chokolade), frugt og ost.

Om producenten


I 1818 blev Calvet etableret af Jean Marie Calvet i byen Tain l’Hermitage, som er beliggende i hjertet af Rhônedalen. Calvet udvidede hurtigt til Bordeaux-området, og op gennem 18- og 1900-tallet kom Calvets samlede areal af vinmarker op på 19.000 hektar. I 2007 blev Calvet overtaget af vinkooperativet les Grands Chais de France.
Se mere