Nederburg

Cabernet Sauvignon

Sydafrika - Western Cape
Cabernet Sauvignon fremstillet af delvis håndplukkede druer, der presses og fermenteres på skallerne ved 25-2...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Cabernet Sauvignon fremstillet af delvis håndplukkede druer, der presses og fermenteres på skallerne ved 25-28°C i to uger. Efter den malolaktiske gæring modner vinen på egefade i 10-12 måneder. Når du hælder vinen i glasset, er farven rubinrød, og aromaen er fuld af søde, røde bær og frugter med strejf af krydderier, vanilje og eg. Tanninerne er behagelige og faste. Vi anbefaler at servere den ved 16-17 °C til robuste retter som steaks, lamme- og oksestege, gryderetter og modne oste.

Om producenten


Vingården blev etableret i 1791 da Philippus Wolvaart købte 47 ha i Paarl knap 100 km fra Capetown og kaldte det Nederburg. Siden 1930’erne har Nederburg været kendt for sin høje kvalitet og er i dag det mest prisvindende vinhus i Sydafrika. De stolte traditioner drives i dag videre af Razvan Macici, der som chefønolog og kældermester er ansvarlig for porteføljen. Nederburg har mange års samarbejde med Cape-områdets vinbønder, der leverer druer til husets mange kvalitetsvine.
Se mere