Restsalg
Politikens Forlag
Annes salater - Anne Hjernøe
Kogebøger
Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Få ny inspiration til sommerens – og resten af årets – salater med en sund og grøn smags- og farveeksplosion på middagsbordet. Der er sket meget på salatfronten, siden Anne Hjernøe for otte år siden udgav sin store bestseller Sunde salater.
Salater er stadig noget af det mest lette, lækre og sunde, man kan spise, og derfor fylder de i dag mere end nogensinde i den danske kost. Vi er alle sammen blevet mere bevidste om, hvor vigtigt det er at spise mere grønt og samtidig skære ned på kødet, og vi er blevet bedre til at udnytte grøntsagerne og få mest mulig smag ud af dem.
I denne bog giver Anne sine læsere ny inspiration til 100 nye, skønne salater, der kan bruges som hele måltider, som tilbehør eller som en ud af flere salater med godt brød og dip til, når man er nogle stykker om bordet. Det er 100 stærke salater, der gør én let og mæt.
Anne kalder selv salaterne en opdateret version 2.0, og der er kommet mange nye råvarer og smagssammensætninger til. Bogen har også fokus på planteproteiner, så mange af salaterne dels er mere mættende og dels er en god kilde til protein som alternativ til kød.
Der er dog også stadig salatopskrifter med kylling, kød og fisk, for kun få af os lever 100 procent vegetarisk – men der er mindre i end tidligere. Anne viser desuden, hvordan man også bruger nogle af de nye produkter, der er kommet frem, som Ingrid-ærter, seitan og plantestykker.
Salaterne er en eksplosion af smag og farver og spændende råvarekombinationer. Bogen indeholder samtidig opskrifter på skønne dip og dressinger, masser af sprød topping samt det gode brød til salaterne, herunder også supervelsmagende glutenfri alternativer.
Salater er stadig noget af det mest lette, lækre og sunde, man kan spise, og derfor fylder de i dag mere end nogensinde i den danske kost. Vi er alle sammen blevet mere bevidste om, hvor vigtigt det er at spise mere grønt og samtidig skære ned på kødet, og vi er blevet bedre til at udnytte grøntsagerne og få mest mulig smag ud af dem.
I denne bog giver Anne sine læsere ny inspiration til 100 nye, skønne salater, der kan bruges som hele måltider, som tilbehør eller som en ud af flere salater med godt brød og dip til, når man er nogle stykker om bordet. Det er 100 stærke salater, der gør én let og mæt.
Anne kalder selv salaterne en opdateret version 2.0, og der er kommet mange nye råvarer og smagssammensætninger til. Bogen har også fokus på planteproteiner, så mange af salaterne dels er mere mættende og dels er en god kilde til protein som alternativ til kød.
Der er dog også stadig salatopskrifter med kylling, kød og fisk, for kun få af os lever 100 procent vegetarisk – men der er mindre i end tidligere. Anne viser desuden, hvordan man også bruger nogle af de nye produkter, der er kommet frem, som Ingrid-ærter, seitan og plantestykker.
Salaterne er en eksplosion af smag og farver og spændende råvarekombinationer. Bogen indeholder samtidig opskrifter på skønne dip og dressinger, masser af sprød topping samt det gode brød til salaterne, herunder også supervelsmagende glutenfri alternativer.