Albet i Noya

Reserva brut vegansk øko

Lækker økologisk Cava produceret på Xarel·lo, Macabeo og Parellada druer, de er håndhøstet og gæret i 26 dage...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Lækker økologisk Cava produceret på Xarel·lo, Macabeo og Parellada druer, de er håndhøstet og gæret i 26 dage ved 15 grader med anden-gæring i flasken på traditionel vis. Resultatet er en frisk, ren og sprød Cava med fine, raffinerede bobler og masser af charme. Aromaerne tæller både æbler, citrus, tropisk gul frugt samt brioche fra flaskelagringen, og smagen er fyldig og rund med et diskret strejf af sødme til at balancere syren. Et sikkert hit som aperitif og til festlige lejligheder, og også et fint match til fiskeretter eller de østasiatiske køkkener. Nyd den ved 6-7°C.

Om producenten


Albet i Noya har rødder tilbage til starten af 1900-tallet og har været på Albet-familiens hænder lige siden. I 1970´erne indgik Albet i Noya et samarbejde med et dansk firma om at omlægge alt arbejdet i markerne til økologi – som de første i Spanien. 80 ud af gårdens 210 hektar er beplantet med vinstokke, mens de resterende hektar hovedsageligt består af skov for at bevare områdets biodiversitet.
Se mere