Alle havemøbelsæt

 
0 produkter

Stort udvalg af havesæt

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af forskellige typer af havesæt til din have eller terrasse. Vælg blandt andet mellem forskellige cafesæt til den mindre terrasse, loungesæt til dig, der elsker at slappe af i behagelige møbler eller havemøbelsæt, hvor der er mulighed for at nyde alle dagens måltider udendørs, når vejret er godt.

Vælg havemøbelsæt i rengøringsvenlige materialer og slip for møbelpleje

Hvis du hellere vil slappe af på terrassen end bruge tid på at pleje og vedligeholde dit havesæt, så er møbler i polyrattan det oplagte valg for dig. Møblerne kræver kun rengøring med vand og sæbe, så du får masser af tid til at nyde solen og sommeren i haven eller på terrassen.

Havemøbelsæt i mange forskellige materialer

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af vedligeholdelsesfrie havemøbelsæt i plastik eller nonwood/aintwood. Vil du gerne slippe for oliering og pleje af havemøblerne, så er disse det oplagte valg.
Hvis du omvendt er til klassiske træhavemøbler eller er vild med granitbordplader, så finder du også den type møbler på Bilka.dk.

Husk også tilbehøret til dit havemøbelsæt

Har du husket hynder til stolene og en parasol til de dage, hvor solen stråler bliver for skrappe? Og hvad med en hyndeboks eller et overtræk til dit havemøbelsæt, så det er optimalt beskyttet mod vejr og vind?
Du finder det hele på Bilka.dk.

Tilpas udvalget
×