Indkøbsapp

Send sms* til 1245, skriv BILKAAPP
Du modtager derefter en SMS med et link, hvor du kan hente Bilka-appen.
*Det koster kun almindelig SMS takst

 

 

Få hjælp til madlavningen

Få inspiration til nem madlavning med gode kvalitetsopskrifter fra Karolines køkken. Se den ugentlige madplan fra Karolines Køkken og vælg blandt madplanens opskrifter. Læg ingredienserne på din indkøbsliste – appen tjekker automatisk, om ingredienserne på din indkøbsliste er på tilbud i Bilkas tilbudsavis, så du kan se, hvilke varer du kan spare penge på.

Også til Apple Watch

Med appen på uret har man let adgang til sin indkøbsliste, samtidig med at begge hænder er fri til indkøbsvogn og varer. Appen på uret er synkroniseret med appen på telefonen, og har man valgt sin foretrukne Bilka i appen på telefonen, bliver indkøbslisten præsenteret efter varehusets indretning, så man bliver guidet nemt og hurtigt gennem sit indkøb.

Du kan tjekke prisen med Bilka appen

Tjek altid Bilkas lave priser - når du vil og hvor du vil.
Scan stregkoden på en vare, når du er ude at handle eller hjemme, så får du Bilkas dagsaktuelle pris.

Planlæg dine indkøb med indkøbslisten

Bilka appens indkøbsliste foreslår de mest almindelige varer og husker hvad du oftest køber.

Få en hurtig indkøbsliste med tilbudsmatch

Med Bilkas nye app kan du hurtigt lave din indkøbsliste. Den foreslår de mest almindelige varer og husker, hvad du ofte køber. Og den viser dig, når dine varer er på tilbud.

Del indkøbslisten med familien og venner

Du og din partner kan skrive varer på samme liste fra hver jeres mobil. Har du lavet din indkøbsliste på din tablet, kan du desuden sende den til din mobil og tage den med på indkøb.

Tjek aktiviteter i din Bilka-butik

Vinsmagning eller LEGO-festival? Se hvilke arrangementer, der er i din lokale Bilka. Så ved du, om der er en ekstra god grund til at tage børnene med på indkøb.