Oliventræer i Bilkas Hypermarkeder

Oliventræet kan noget, som ikke ret mange planter eller træer kan – de kan bringe en varm og sydlandsk stemning ind i haven og på terrassen. Oliventræet er foruden, at være et utroligt dekorativt valg, også et klogt valg – hvis man godt kan lide oliven.

Træet vokser i verdens tropiske og subtropiske lande, og hvis træet står i sine naturlige omgivelser, så kan det faktisk blive over 1000 år gammelt og op til 15 meter højt. I Danmark bliver det ikke ligeså gammelt eller højt, da vores klima langt fra minder om det tropiske/subtropiske. I Danmark ser man ofte oliventræet i potter på terrassen, og det er en god ide, at plante træet i potter, da det vokser meget langsomt.

Vi har næsten lige fået oliventræerne i Bilkas Hypermarkeder – send helt fra Spanien, hvor de har vokset sig store og flotte. Nedenfor vil vi vise jer billeder fra oliventræernes rejse fra Spanien til Danmark.

Her står oliventræerne på markerne i Spanien, hvor de får den sol og varme, som de har behov for, for at vokse på bedste vis.

Oliventræerne bliver fragtet fra markerne i lastbiler til pakkestedet, hvor træerne bliver pakket og sat på paller. Nedenfor kan i se, hvordan det ser ud, når træerne bliver pakket – klar til forsendelse.

Så kom træerne til Danmark og Bilkas Hypermarkeder. Det er Bilkas personale, der pakker lastbilerne ud, og stiller dem pænt op ude i de forskellige Bilka Hypermarkeder. ovenstående kan i se to billeder af de flotte opstillinger, som nogle af butikkerne har lavet.