Din slagter

Du ka’ finde et bredt udvalg af fersk okse– og svinekød og en masse af lækre og nemme færdigretter og delikatesser hos Din Slagter, og du ka’ få kødet skåret, lige som du vil have det. Vi tilbyder et stort udvalg af sæsonvarer som eksempelvis grillpølser, medister, ænder og meget mere.

Slagteren står klar til at rådgive dig om de forskellige typer kød, foreslå dig tilbehør og komme med gode råd til tilberedningen. 

 

Bilka Slagteren har respekt for de gode håndværkstraditioner, som går hånd i hånd med det ufravigelige krav om rigtig god kødkvalitet. Bilka har et stort udvalg af frisk kød, der hver dag bliver skåret, hakket og tilberedt af rigtige slagtermestere.

Dyrevelfærd er vigtige parameter i vores mål om at tage ansvar for de produkter, vi sælger. Vores professionelle indkøbsafdeling er helt ude ved leverandørerne og tjekker miljø, kvalitet og dyrevelfærd. Det betyder, du som kunde er sikret fuld sporbarhed fra leverandør via vores butikker og helt hjem i dit eget køkken.

 

Din Slagter – fordi vi elsker kød!

Du Ka' katalog: Stort tema om kød og vin
Ved du hvorfor amerikansk oksekød er så mørt og lækkert? Kan du kende forskel på de mange udskæringer og deres kvaliteter? Ved du hvordan du skal stege din bøf? Læs svarene i Du Ka' bladet og find endnu mere inspiration lige HER.

Brands hos Din Slagter

Mesterhakket

Kødet hakkes, pakkes og sælges samme dag. Oksekød og grisekød med forskellige fedtprocenter.

Ludvig - Garantimørt

Ludvig er oksekød, særligt udvalg af vores egen kvægopkøber - ekstra mødhed med garanti og altid i en klasse helt for sig selv.

Antonius

En Antonius gris har krølle på halen, plads at boltre sig på og adgang til mere halm. Det giver den traditionelle gode smag.

Princip!

Princip er lam, vildt, dansk kalv og andre specialiteter - lækre udskæringer i den højeste kvalitet.

Levevis

Levevis er Ø-mærket kød. Vælg økologiske fødevarer fordi du beskytter natur og grundvand og støtter øget dyrevelfærd.

Deli

Nemt og lækkert to-go.

Dansk grisekød

Grisekød opdrættet uden brug af antibiotika. Grisekødet kommer altid fra danske gårde.

Bedre dyrevelfærd

Dansk grisekød med bedre dyrevelfærd. Dyrevelfærdsmærket har tre niveauer af bedre dyrevelfærd.

Heritage Angus oksekød

Garantimørt og smagfuldt oksekød fra familieejede landbrug med fokus på dyrevelfærd i særklasse. Angus kød i højeste kvalitet.

Forskelligt kød hos Din Slagter

Kalkun

Kalkunbryst

Kalkunbryst smager super godt med fyld, der også er med til at gøre kalkunbrystet lidt mindre tørt.

Køb kalkunbryst på BilkaToGo her.

Kalkunstrimler

Skal det være lidt nemmere, kan du sagtens nøjes med kalkunstrimler i en lækker wok- eller gryderet.

Køb kalkunstrimler på BilkaToGo her.

Kylling

Brystfilet

Kyllingebrystfilet bliver flittigt sat på bordet, når hverdagens aftensmåltider melder sig.

Køb kyllingebrystfilet på BilkaToGo her.

Hakket kylling

Hakket kylling kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

Køb hakket kylling på BilkaToGo her.

Hel kylling

En hel kylling i ovnen er et sikkert hit, når aftensmaden skal tilberedes.

Køb hel kylling på BilkaToGo her.

Kyllinginderfilet

Kyllinginderfilet er et meget mørt stykke kød, faktisk det møreste stykke, du finder på en kylling.

Køb kyllingeinderfilet på BilkaToGo her.

Kyllingelever

Kyllingelever er især populær i kombination af en mild flødesovs og kartofler.

Køb kyllingelever på BilkaToGo her.

Kyllingeoverlår

Kyllingeoverlår er et af de mest populære stykker kød, når det kommer til kylling - og det er ikke uden grund.

Køb kyllingeoverlår på BilkaToGo her.

Kyllingeunderlår

Kyllingeunderlår egner sig rigtig godt i ovnen og er et meget populært stykke kyllingekød.

Køb kyllingeunderlår på BilkaToGo her.

Lammekød

Lammeculotte

Lammeculotte stammer fra lammets bagben - altså køllen.

Køb lammeculotte på BilkaToGo her.

Lammefilet

Lammefileter er mindre stykker afpudset lam. Det bliver, som meget andet lammekød, møre og super saftige, og så er de lette at tilberede.

Køb lammefilet på BilkaToGo her.

Lammekoteletter

Skal aftensmaden være hurtig og ret lækker? Så er det en rigtig god idé at smide et par lækre lammekoteletter på panden eller grillen.

Køb lammekoteletter på BilkaToGo her.

Lammekrone

Lammekrone egner sig perfekt til festlige lejligheder men kan også sagtens spises en hverdagsaften, hvor der står selvforkælelse på menuen.

Køb lammekrone på BilkaToGo her.

Lammekølle

Duften af lammekølle i ovn er næsten ikke til at stå for. Især til påske samles familie ofte over en lækker lammekølle.

Køb lammekølle på BilkaToGo her.

Lammemørbrad

Mørbraden er noget af det magerste kød på lammet og er utroligt smagfuldt og appetitligt.

Køb lammemørbrad på BilkaToGo her.

Lammeskank

Lammeskank er generelt genial til simremad, da det ved eksempelvis braisering bliver mørt som smør.

Køb lammeskank på BilkaToGo her.

Oksekød

Engelsk bøf

Denne type af bøf er udskåret af en oksetykstegsfilet. Det betyder, at bøffen er velegnet til både hverdagsbrug og festlige sammenkomster.

Køb engelsk bøf på BilkaToGo her.

Entrecote

Det franske ord 'entrecote' er oprindeligt et udtryk for et stykke oksekød i verdensklasse, der er skåret ud som steak.

Køb entrecote på BilkaToGo her.

Flanksteak

Flanksteak har været en lidt overset udskæring. Den er forholdsvis billig. og så smager den super, når den grilles.

Køb flanksteak på BilkaToGo her.

Gullasch

Gullasch bliver ofte regnet som Ungarns nationalret. Serveret med kartoffelmos og rødbeder, går den rent ind hos danskerne.

Køb gullasch på BilkaToGo her.

Hakket oksekød

Hakket oksekød er, som navnet antyder, oksekød der er hakket find i en kødhakker. Kødet er en af de mest populære og solgte kødvarianter blandt danskerne.

Køb hakket oksekød på BilkaToGo her.

Oksebryst

Oksebryst sidder på oksens bryst, lige under tværrebet. Udskæringen skal ikke forveksles med spidsbryst.

Køb oksebryst på BilkaToGo her.

Okseculotte

Okseculotte er en sand klassiker i det danske køkken. Den smager fantastisk tilberedt i ovn eller på grill.

Køb okseculotte på BilkaToGo her.

Oksecuvette

Oksecuvette minder meget om okseculotten, men de to adskiller sig alligevel lidt.

Køb oksecuvette på BilkaToGo her.

Oksefilet

Man går aldrig galt i byen med en oksefilet. Server den for dine gæster, eller nyd den med familien en lørdag aften.

Køb oksefilet på BilkaToGo her.

Oksegrydesteg

Vi kender nok mest oksegrydestegen fra den skønne klassiker, der så varmt og hjerteligt hedder gammeldags oksegrydesteg.

Køb oksegrydesteg på BilkaToGo her.

Oksekød i strimler

Oksekød i strimler er en klassiker i det asiatiske køkken. Du finder dem både i wokretter, karryretter og i supper.

Køb oksekød i strimler på BilkaToGo her.

Oksekød i tern

Oksekød i tern er super let at anvende, da det allerede er skåret ud. Så er det bare med at smide det i gryden sammen med krydderier og grøntsager.

Køb oksekød i tern på BilkaToGo her.

Oksemørbrad

Oksemørbrad er kongen over oksekødsudskæringer. Perfekt til gæster eller bare en lørdag aften, hvor selvforkælelse er i højsædet.

Køb oksemørbrad på BilkaToGo her.

Ossobuco

I Danmark har vi taget ossobuco til os, hvor kombinationen af kalve- eller okseskank, vin og grøntsager går rent ind i de fleste danske hjem.

Køb ossobucco på BilkaToGo her.

Ribeye

Ribeye er for mange kongen, når det kommer til rødt kød. Og der skal da heller ikke bruges lang tid på tilberedningen, før kødet kommer fuldstændig til sin ret.

Køb ribeye på BilkaToGo her.

Roastbeef

En god roastbeef skal man ikke tage fejl af. Roastbeef er oksesteg af inderlår, culotte eller mørbrad og er oftest rød i midten af kødet.

Køb roastbeef på BilkaToGo her.

Spidsbryst

Spidsbryst smager himmelsk og kan bruges på mange forskellige måder - det kan koges, braiseres, langtidsteges i ovnen eller grilles.

Køb spidsbryst på BilkaToGo her.

T-bone steak

Den perfekte blanding mellem to super lækre udskæringer på koen - nemlig oksefilet og mørbrad.

Køb T-bone steak på BilkaToGo her.

Tournedos

Tournedos er skåret fra midten af en afpudset oksemørbrad og bundet op af enten bacon eller kødsnor, der sørger for, at tournedosbøffen er 3-4cm høj.

Køb tournedos på BilkaToGo her.

Tykkam

Oksetykkam egner sig rigtig godt til at simre løs i flere timer i en gryderet eller lignende.

Køb tykkam på BilkaToGo her.

Tyndstegsfilet

Når det kommer til blandingen af mørt og magert kød, er tyndstegfileten kun overgået af oksemørbrad.

Køb tyndstegsfilet på BilkaToGo her.

Grisekød

Bacon

Bacon er yderst populært i Danmark og af god grund: der findes vel næppe den ret bacon ikke kan pifte op.

Køb bacon på BilkaToGo her.

Ribbensteg

Selvom stegen som udgangspunkt er en vinterspise, fungerer den fremragende i sommerretter også.

Køb ribbensteg på BilkaToGo her.

Hakket grisekød

Hakket grisekød bruges ofte i frikadellefars, til krebinetter og i den klassiske 'boller i karry'.

Køb hakket grisekød på BilkaToGo her.

Hamburgerryg

Hamburgerryg er en klassiker i det danske køkken. Den er god både kold og varm, og så kan den serveres til folk i alle aldre.

Køb hamburgerryg på BilkaToGo her.

Medsiter

Medister er en traditionel spise, som gennem årene har ændret karakter en hel del.

Køb medister på BilkaToGo her.

Nakkefilet

Nakkefilet bruges flittigt i forbindelse med, at pulled pork er blevet så populært i Danmark.

Køb nakkefilet på BilkaToGo her.

Nakkekoteletter

Nakkekoteletter er populære og bruges især i fad.

Køb nakkekoteletter på BilkaToGo her.

Flæskesteg

Flæskesteg er en klassisk, dansk ret og kan bestå af forskellige udskæringer på grisen - dog primært ribbensteg og grisekam.

Køb flæskesteg på BilkaToGo her.

Rullesteg

En klassisk ret med rullesteg er, når den rulles med svesker og æbler.

Køb rullesteg på BilkaToGo her.

Skinkeculotte

Det er svært at finde klassiske opskrifter med skinkeculotte, da det faktisk er en nyere udskæring på grisen.

Køb skinkeculotte på BilkaToGo her.

Skinkekød i tern

Skinkekød i tern er meget nemt at anvende i madlavningen. Det kræver nemlig ikke særlig meget mere tilberedning end den stegetid den kræver.

Køb skinkekød i tern på BilkaToGo her.

Skinkeschnitzel

Skinkeschnitzel er den danske fortolkning af schnitzlen, der verden over kommer i mange forskellige udgaver.

Køb skinkeschnitzel på BilkaToGo her.

Skinkesteg

Skinkesteg er magert kød, og derfor skal man sørge for at stegetid og temperatur er i orden, så man undgår tørt kød.

Køb skinkesteg på BilkaToGo her.

Spareribs

Spareribs er en favorit blandt os danskere, især når den BBQ-marieneres og smides en tur på grillen.

Køb spareribs på BilkaToGo her.

Grisebryst i skiver

Når du bruger grisebryst i skiver, sikrer du et både sprødt og saftigt resultat af flæsket.

Køb grisebryst i skiver på BilkaToGo her.

Grisekam

Grisekam er en udskæring af grisens ryg, der giver dig mulighed for at tilberede en god flæskesteg, men også lækre grisekoteletter.

Køb grisekam på BilkaToGo her.

Grisekoteletter

Grisekoteletter er populære og kendes af mange formentligt fra retten 'grisekoteletter i fad'.

Køb grisekoteletter på BilkaToGo her.

Grisemørbrad

Grisemørbrad er den mest populære udskæring på grisen herhjemme, og det er ikke uden grund.

Køb grisemørbrad på BilkaToGo her.

Griseskank

I dag er griseskanken en mere udbredt spise end tidligere og bruges i mange forskellige retter.

Køb griseskank på BilkaToGo her.